کد خبر:۳۹۷۸۳۰
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس خطاب به وزیر اطلاعات؛

چرا گزارش فعالیت‌های مهدی هاشمی در انگلیس را از قوه قضاییه پس گرفتید؟

در نامه شورای تبیین مواضع خطاب به وزیر اطلاعات آمده است: ما از شما به عنوان مسئول این وزارتخانه خواستار تشریح چرایی این اتفاق هستیم؟ آیا باید به واسطه تغییر یک وزیر، نظام تصمیم‌گیری در یک وزارتخانه تغییر کند؟ این موضوع ابهامات بسیاری را در مردم ایجاد کرده است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس خطاب به وزیر اطلاعات در خصوص پرونده مهدی هاشمی نامه ای سرگشاده منتشر کرد.

 

متن این نامه به شرح ذیل می باشد:

 

باسمه تعالی


جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی، وزیر محترم اطلاعات

 

سلام علیکم

 

حکومتی که مفتخر به الگو ساختن نظام علوی است باید در همه حال تکلیف بزرگ خود را کم کردن فاصله‌ی طولانی خویش با نظام آرمانی علوی و اسلامی بداند، و این جهادی از سر اخلاص و همّتی سستی ناپذیر میطلبد. جمهوری اسلامی که جز خدمت به مردم و افراشتن پرچم عدالت اسلامی، هدف و فلسفه‌ئی ندارد نباید در این راه دچار غفلت شود؛ رفتار قاطع و منصفانه‌ی علوی را باید در مدّ نظر داشته باشد؛ و به کمک الهی و حمایت مردمی که عدالت و انصاف را قدر می دانند تکیه کند.

 

خشکانیدن ریشه‌ی فساد عمل قاطع و گره‌گشا در این باره، مستلزم اقدام همه جانبه بوسیله‌ی قوای سه گانه مخصوصاً دو قوه‌ی مجریه و قضائیه است. قوه‌ی مجریه با نظارتی سازمان یافته و دقیق و بی اغماض، باید از بروز و رشد فساد پیشگیری کند، و قوه‌ی قضائیه با استفاده از کارشناسان و قضات قاطع و پاکدامن، مجرم و خائن و عناصر آلوده را از سر راه تعالی کشور بردارد. بدیهی است که نقش قوه‌ی مقننه در وضع قوانین که موجب تسهیل راه‌کارهای قانونی است و نیز در ایفاء وظیفه‌ی نظارت، بسیار مهم و کارساز است.

 

با آغاز مبارزه‌ی جدّی با فساد ( اقتصادی و مالی، اداری، امنیتی و ...) ، یقیناً زمزمه‌ها و بتدریج فریادها و نعره‌های مخالفت با آن بلند خواهد شد. امروز حرکتی درخور توجه و قابل تقدیر که موجب شادی انقلابیون راستین و خیرخواهان این نظام گردیده در قوه قضاییه شروع شده است. پس از تشکر ویژه از شما و تمام متولیان این امر، خواستار استمرار قاطعانه و بدور از تزلزل این حرکت در برخورد با مجرمین و متخلفین هستیم.

 

در مورد یکی از پرونه های جنجالی اخیر که در قوه قضاییه در دست بررسی و اقدام است مدتی پیش اعلام شد وزارت اطلاعات، گزارشی در خصوص فعالیت‌های مهدی هاشمی در انگلیس را ارائه می‌دهد که پس از مدتی این گزارش پس گرفته می‌شود. ما از شما به عنوان مسئول این وزارتخانه خواستار تشریح چرایی این اتفاق هستیم؟ آیا باید به واسطه ی تغییر یک وزیر، نظام تصمیم‌گیری در یک وزارت‌خانه تغییر کند؟این موضوع ابهامات بسیاری را در مردم ایجاد کرده است. هرچند در مورد اتهامات اقتصادی وارده بر متهم و نسبت رای داده شده با آن هر چند حرف بسیار است، اما آنچه ناظر به شما مسئول محترم می باشد چرایی پس گرفتن این گزارش در مورد فعالیت وی در انگلیس می باشد.

 

جناب وزیر برای مقابله با ناامنی باید هوشیاری و قاطعیت و سرعت اقدام و پیگیرىِ خستگی ناپذیر و نگاه یکسان به همه عوامل ناامنی داشت. اگر قاطعیت در کار نباشد و دچار تردید و تزلزل در اقدام شوید، خودِ شما عامل ناامنی می شوید؛ چون دستگاهی که مسؤول امنیت است، اگر دچار تزلزل شود، بزرگترین مشوّق برای به وجود آورندگان ناامنی است. پس از قاطعیت، پیگیری است.  بسیاری از کارها خوب شروع می می شود، اما بعد ناگهان انسان می بینید قدم ها سست شد؛ بعد هم توقّف؛ گاهی هم برگشت! این عیب و آفت بزرگی است؛ با این روش نمی شود ناامنی را برطرف کرد. نگاه یکسان به همه عوامل ناامنی هم مهم است. کسی که موجد ناامنی است، هر که می خواهد باشد؛ چه در کسوت یک آشوبگر حرفه‌ای - اوباش و الواط و امثال اینها - چه در کسوت یک عنصر اتوکشیده‌ی سیاسی، چه در کسوت یک فرد حزب‌اللّهی، چه در کسوت یک عضو عالیرتبه وابسته به فلان سازمان، دستگاه مربوطه باید کار او تا آخر پیگیری شود. اگر این قاطعیت و پیگیری و هوشیاری و بی ملاحظگی در اجرای حقّ و عدالت وجود داشته باشد، آن‌گاه اقتدار نظام مثل خورشیدی می درخشد.

 

مسأله فقط اداره امروزِ کشور - که امروز را بگذرانیم و به فردا برسانیم - نیست. این کشور، دوران جدیدی را آغاز کرده است. این دوران جدید به دلایل گوناگونی که خودِ شما با آن آشنا هستید، دچار مشکلات است. مشکلات، یعنی چالشهای فراوان. مخصوص ما هم نیست؛ هر حکومت دیگری هم در این شرایط، این چالش ها را دارد؛ منتها بسیاری از حکومتها عقبگرد می کنند، تسلیم می شوند، شکست می خورند و زمینگیر می شوند؛ اما نظام جمهوری اسلامی به فضل پروردگار توانسته با همین آرمان ها، با همین روحیه و با همین پشتیبانىِ عظیم مردمی، بر همه این معارضات فائق آید و این راه را بیست‌ودو سال با قدرت طی کند و امروز هم در کمال نشاط و تندرستی و شادابی به‌سر بَرَد. عظمت این نظام این‌جاست؛ منتها باید هوشیارانه به مبارزه ادامه دهد و این ان‌شاءاللَّه تحقّق پیدا خواهد کرد. مجروح کردن امنیت، مجروح کردن اقتدار نظام است. برخورد با عامل ناامنی بایستی قاطع، هوشمندانه، بخردانه و از موضعی فراتر از همه بازی های جناح هایی که متأسّفانه در دست و بال خیلی ها رایج است، باشد؛ و این برخورد با این ویژگی ها موجب اعتماد بیشتر ملت به مجموعه نظام خواهد شد.

 

وزارت اطلاعات از بهترین و باوفاترین مجموعه‌های برآمده از انقلاب می باشد که با زحمات و تلاش‌های طاقت‌فرسا و در حقیقت با مجاهدت خاموش، در حال حفاظت از انقلاب، ارزش‌های اسلامی و مردم در مقابل دشمنان است و همه ی ما قدردان آن هستیم. ما این انتظار را از شما و مجموعه وزارت اطلاعات داریم که ضمن شفاف سازی در مورد موضوع مطروحه همانند گذشته بدون توجه به امواج و تلاطم‌های سیاسی، مسیر مستقیم خود را ادامه دهید.


و ما توفیقی الا باالله

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۸
معلوم شد دروغه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار