به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»؛آرش احمدی نیا دانشجوی کارشناسی ارشد مکاترونیک این واحد با بیان اینکه از جمله کاربردهای این ربات میتوان به بازدید از مخازن نفتی، انجام فعالیتهای عمرانی از جمله حفاری و... اشاره نمود، تصریح کرد: Polygon Robot که قابلیت نصب حسگرهای مختلف را دارد، با پردازش تصویر سطح مقطع هندسی محیط مورد فعالیت را شناسایی کرده و با تغییر شکل به صورت خودکار امکان حرکت در محیط مذکور را بسهولت پیدا میکند.
احمدی نیا با بیان اینکه این ربات چند ضلعی نمونه خارجی ندارد و طرح آن برای اولین بار در جهان ارائه شده است، افزود: پس از این مسابقات در نظر داریم این ربات را در مسابقات بین المللی خارج از کشور نیز شرکت دهیم و در گام بعدی پس از ثبت اختراع جهانی، اقدام به تولید ربات در مقیاس صنعتی خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه واحد علوم و تحقیقات در فرایند طراحی و ساخت این ربات حمایت مطلوبی داشته است افزود: از آنجایی که واحد علوم و تحقیقات از ظرفیت علمی بالایی برخوردار است، در صورت حمایت بیشتر و با ایجاد انجمن رباتیک در این واحد به جرأت میتوان گفت؛ واحد علوم و تحقیقات توانایی بالایی در زمینه علم رباتیک خواهد داشت.