کد خبر:۴۰۰۶۸۵
نماینده تام‌الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در خراسان بزرگ:

پايان‌نامه‌ها و پ‍ژوهش‌های دانشگاهی به سمت کارهای بنیادی و تحقیقاتی گرايش پيدا كند

نماینده تام‌الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در خراسان بزرگ گفت: می‌توان در بسیاری از مشكلات زيست محيطي، مشكل آب و برق و حاشيه نشيني شهرها كارهاي بنيادي و تحقيقاتي انجام داد. بنابراین بايد پايان نامه‌ها و پ‍ژوهش‌ها به اين سمت گرايش پيدا كنند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حلمی، نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان بزرگ در محل مرکز رفاهی دانشگاه آزاد مشهد با تاکید بر توسعه كمي وكيفي دانشگاه آزاد و تشکیل گروه‌های قوی در دانشکده‌ها بیان داشت: انتظار مي‌رود در سال جديد با تشكيل ماهانه گروه‌ها و جمع شدن دور هم و تبادل اطلاعات و نظرات مختلف اين بحث مهم توسعه كيفي بنيان گذاري و اقدام شود.

 

وی با بیان اینکه در بودجه سال جديد ۱۶ درصد در آمد غير شهريه اي براي دانشگاه‌ها پيش بيني شده است،، خاطرنشان کرد: واحدهای جامع باید تلاش بيشتري كنند تا به بيش از اين ۱۶ درصد دست یابند و بتوانند كمبودهاي واحدهاي كوچك و متوسط را نيز جبران نمايند.

 

نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه در خراسان بزرگ با تاکید بر اینکه دانشگاه باید به سمت تبديل علم به ثروت پيش برود، گفت: در شرایط کنونی دانشگاهي مي‌تواند حرف براي گفتن داشته باشد كه در بحث تبديل علم به ثروت موفق و قدرتمند باشد.

 

حلمی با اشاره به اقتصاد مقاومتي كه توسط مقام معظم رهبري بیان شده، خاطرنشان کرد: این مهم از مسايل مهم كشور است كه باید دانشگاه‌ها در آن شركت كرده و به قدرت برسند.

 

 نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در خراسان بزرگ با اشاره به توجه اساتيد به طرح‌هاي كاربردي در زمینه اقتصاد مقاومتی، گفت: ما حداقل سالي ۲۰۰ پايان نامه داريم و اگر تنها به ۱۰ درصد آنها توجه كاربردي شود می‌توان در بسیاری از مشكلات زيست محيطي، مشكل آب و برق و حاشيه نشيني شهرها كارهاي بنيادي و تحقيقاتي انجام داد. بنابراین بايد پايان نامه‌ها و پ‍ژوهش‌ها به اين سمت گرايش پيدا كنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار