
همزمان با روز ملی فناوری هستهای
روحانی از جدیدترین دستاوردهای ایران در حوزه انرژی هستهای بازدید کرد
رئیسجمهور همزمان با روز ملی فناوری هستهای، از جدیدترین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی صلح آمیز هسته ای بازدید کرد.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی صبح امروز پنجشنبه در محل سالن اجلاس سران ضمن بازدید از نمایشگاه دستاوردهای سازمان انرژی اتمی ایران در سال ۹۳ با توضیحات متخصصان و دانشمندان هستهای در جریان کاربردهای این دستاوردها قرار گرفت.
تا دقایقی دیگر رئیسجمهور در مراسم گرامیداشت روز ملی فناوری هستهای حضور یافته و در این مراسم سخنرانی خواهد کرد.
همچنین قرار است با حضور رئیسجمهور از چند دستاورد صلح آمیز هستهای که طی سال ۹۳ به دست آمده، رونمایی شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بهتر بگید آخرین دستاورد ها...چون فکر کنم بعد ازاین توافق ننگین خبر دیگه ای از دستاورد جدیدی نباشد....
پاسخ
حال دولت آمریکا به بهانه کنگره تحریم ها را لغو نمیکنند و فقط متوقف می کنند ما هم در مجلس قانونی وضع کنیم تا دولت فقط قادر به توقف فعالیت ها باشد و تغییر ساختار و برچیدن فعالیت های هسته ای منوط به نظر مجلس شود
پاسخ