بازدید معاون علمی رئیس جمهور از جهاد دانشگاهی خراسان شمالی
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۱۶۶۴

بازدید معاون علمی رئیس جمهور از جهاد دانشگاهی خراسان شمالی

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور که به استان خراسان شمالی سفر کرده است از جهاد دانشگاهی واحد استان بازدید به عمل آورد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری «دانشجویان بیدار»، سورنا ستاری روز گذشته با حضور در ساختمان جهاد دانشگاهی واحد خراسان شمالی در تخته ارکان از مرکز رشد واحدهای فناور بازدید و در جریان فعالیت‌های این مرکز قرار گرفت.

 

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان شمالی در این بازدید، گفت: هم اکنون 30 مرکز رشد واحدهای فناور در استان خراسان شمالی با حمایت جهاد دانشگاهی فعالیت می‌کنند.

 

رضا شاهین‌فر با اشاره به  اختراعات ثبت شده در این واحدهای فناور، بیان داشت: تجاری‌سازی این اختراعات با حمایت‌هایی که از سوی این مرکز انجام شده از رویکردهای جهاد دانشگاهی به شمار می‌رود.

 

معاون پژوهشی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، استاندار، نمایندگان خراسان شمالی در مجلس، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور را در بازدید از جهاد دانشگاهی خراسان شمالی همراهی می‌کردند.

 

معاون پژوهشی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور سفر یک روزه‌ای را به استان خراسان شمالی دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار