کد خبر:۴۰۳۰۱۹
استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

نمی‌توان با دشمن توافقی دال بر رفع مطالبات و خواسته‌ها داشت/ بر اساس بیانیه لوزان تاسیسات هسته‌ای تبدیل به اسباب بازی می‌شوند

استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان با اشاره به این مطلب که باید باور کنیم آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن ما هستند، گفت: با دشمن نمی‌توان توافقی دال بر رفع نیازها، مطالبات و خواسته‌ها داشت.

محسن نصری، استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، ضمن اشاره به بیانیه لوزان و اظهارات مطرح شده در این موضوع گفت: بر اساس برداشت کلی از مباحثی که آمریکایی‌ها و مسئولان کشور بیان کردند، این نوع توافق ۵۰، ۵۰ نبوده و طرف غربی بیش از آنچه که مد نظرش بوده را به دست آورده است و این ارزان فروشی از جانب مسئولان ما خطا است.

 

وی با بیانِ حق داشتن فناوری صلح آمیز هسته‌ای بر اساس ماده ۴ معاهده ان پی تی برای هر کشور، افزود: حقوق ملت ما زمانی تعیین می‌شود که هم حق و هم عزت و احترام ملت ما محفوظ بماند و بر اساس ماده ۴ معاهده ان پی تی حق غنی سازی را به صورت صلح آمیز برای همه‌ نیازهای خود باید داشته باشیم.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان با اشاره به این مطلب که باید باور کنیم امریکا و رژیم صهیونیستی دشمن ما هستند، تصریح کرد: با دشمن نمی‌توان توافقی دال بر رفع نیازها، مطالبات و خواسته‌ها داشت و اگر اختلافی بین کنگره آمریکا و ریاست جمهوری و همچنین رژیم صهیونیستی باشد، بخشی از آن اختلاف در تاکتیک است نه استراتژیک که برای جامعه ما ایجاد فشار خواهد کرد.

 

نصری ادامه داد: بر اساس آنچه که در بیانیه آمده است، سایت نطنز با ۵۰۰۰ سانتریفیوژ به فعالیت خود ادامه می‌دهد و این در صورتی است که جهت تامین سوخت نیروگاه بوشهر نیاز به ۵۰ هزار سانتریفیوژ در این سایت است و این غنی سازی با ۵۰۰۰ سانتریفیوژ با سطح ۳٫۶ درصد در آینده بیش از یک اسباب بازی برای ما نخواهد بود.

 

وی گفت: در چارچوبی که برای ما معلوم شده است خطوط قرمز رعایت نشده زیرا با ۵۰۰۰ سانتریفیوژ نمی‌توان خطوط قرمز مطرح شده را حفظ کرد.

 

این استاد دانشگاه نیاز کشور به ۲۰ هزار مگابایت برق هسته‌ای را یاد آور شد و تاکید کرد: در طول چند سال آینده بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته ۲۰ هزار مگابایت برق هسته ای نیاز داریم و در زمان حاضر نیروگاه بوشهر ۱۰۰۰ مگابایت برق تولید می‌کند که نیاز به ۳۰ تن اورانیوم غنی شده و  چرخیدن ۵۰ هزار سانتریفیوژ در سایت نطنز دارد.

 

نصری با اشاره به دیگر کاربردهای فناوری هسته‌ای، متذکر شد: راکتور تحقیقاتی دانشگاه تهران نیازمند سوخت ۲۰ درصد است و اگر طبق آنچه که در بیانیه آمده است توافق شود تا چند سال آینده تولید رادیو داروها در این مرکز خاموش می‌شود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: مخالفت نتانیاهو با اصل توافق است و هدف اصلی او نابودی ایران است، ولی دلواپسان مخالف از دست رفتن عزت و اقتدار ایرانی و ضایع شدن حقوق هسته ای ملت ایران هستند و به این جهت مردم و مسئولان بدانند که نباید اسیر جریان‌سازی رسانه‌های بیگانه شوند و این دو گروه را در یک جبهه به حساب آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار