به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، اکبر سلیمانی ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت در این استان گفت: خون بند ناف که به عنوان جفتی شناخته شده، خونی است که در جنین در حال تکوین در داخل رحم جریان دارد.
وی افزود: پس از تولد خون باقیمانده در بند ناف و جفت که غنی از سلول بنیادی است به عنوان یک زباله بیولوژیک دور ریخته میشود. سلولهای بنیادی که از بند ناف گرفته میشود بسیار پر توان و نامیرا هستند و در اثر تکثیر پی در پی دچار پیری نمیشوند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از راهاندازی بانک سلولهای بنیادی خون بند ناف در شهرکرد خبر داد و گفت: نمایندگی بانک خون بند ناف در چهارمحال و بختیاری به همت جهاد دانشگاهی واحد این استان هماکنون در کلینیک هاجر(س) شهرکرد دایر شده و اقدامات این دفتر قابل اجرا در تمامی مراکز بیمارستانی استان است.
سلیمانی ادامه داد: به دنبال کسب نتایج ارزشمند در درمان بیماریهای لاعلاج و با استفاده از سلولهای بنیادی تشکیل بانک خون بند ناف بسیار مورد توجه قرار دارد و نیاز داشتن چنین مرکزی در استان بسیار ملموس بود.
وی پیشرفت در اجرای طرح تحول سلامت را یکی از اولویتهای حوزه درمان این دانشگاه در سال جاری برشمرد و تصریح کرد: سال گذشته در راستای ارتقای کیفیت و کاستن از وابستگی به استانهای مجاور، ۷۵ پزشک متخصص و فوق تخصص در استان جذب و مشغول به کار شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد احداث چندین کلینیک در جوار بیمارستان را یکی دیگر از برنامههای خود عنوان کرد و گفت: قرار است در سال جاری کلنگ کلینیکهای شهرستانی در شهرکرد، لردگان، اردل و بروجن به زمین خورده و امیدواریم این امر به زودی محقق شود.
این مسئول از خرید ۱۵ میلیارد تومان تجهیزات برای مراکز درمانی خبر داد و یادآورشد: برای جلب رضایت بیماران چندین مرکز ICU و CCU در بیمارستانهای استان ساخته خواهد شد.