کد خبر:۴۰۳۸۰۱
سرپرست گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

تغذیه نامناسب خطر سوء تغذیه و کمبود ریز مغزها را در کودکان افزایش می‌دهد

سرپرست گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تغذیه نامناسب خطر سوء تغذیه و کمبود ریز مغزها را در کودکان افزایش می‌دهد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، هما کاوه امروز در جمع خبرنگاران با بیان این‌که کم خوری و پرخوری خطر ابتلا به سوء تغذیه و کمبود ریز مغزها را افزایش می‌دهد، گفت: رعايت نشدن اصول بهداشتی در تهيه و مصرف مواد غذايی می‌تواند انواع آلودگی‌های ميکروبی را به همراه داشته باشد که با عوارضی همچون تهوع، استفراغ، اسهال، اختلالات گوارشی همراه شده و در نهايت سلامت دانش آموز را به خطر می‌اندازد.

 

وی ضمن اشاره به این‌که سوء تغذیه بر سلامت، یادگیری، حافظه و عملکرد دانش‌آموزان تاثیر دارد، افزود: در پايگاه‌های تغذيه سالم مدارس عرضه و فروش مواد غذايی زيان آور از جمله عرضه و فروش انواع پفک، چيپس سيب زمينی و ذرت، انواع يخمک، نوشابه‌های گاز دار و ماء الشعير، دوغ گازدار، آدامس‌های حاوی مواد قندی، سوسيس و کالباس، انواع لواشک، آلو و آلوچه فاقد شرايط بهداشتی، آب نبات‌هايی که به سطح دندان مي چسبد، انواع آب ميوه‌ها، فلافل، سمبوسه، اشترودل، بستنی يخی، پاستيل، خيارشور و سس در پايگاه‌های تغذيه سالم مدارس ممنوع است.

سرپرست گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: برنامه غذايی نامناسب از جمله مصرف بی‌رويه فست فودها، ‌غذاهای شور و پرنمک، مواد قندی و شيرين می‌تواند خطر اضافه وزن و چاقی، چربی خون بالا، فشار خون بالا، بيماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها را افزايش دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار