به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، هما کاوه امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کم خوری و پرخوری خطر ابتلا به سوء تغذیه و کمبود ریز مغزها را افزایش میدهد، گفت: رعايت نشدن اصول بهداشتی در تهيه و مصرف مواد غذايی میتواند انواع آلودگیهای ميکروبی را به همراه داشته باشد که با عوارضی همچون تهوع، استفراغ، اسهال، اختلالات گوارشی همراه شده و در نهايت سلامت دانش آموز را به خطر میاندازد.
وی ضمن اشاره به اینکه سوء تغذیه بر سلامت، یادگیری، حافظه و عملکرد دانشآموزان تاثیر دارد، افزود: در پايگاههای تغذيه سالم مدارس عرضه و فروش مواد غذايی زيان آور از جمله عرضه و فروش انواع پفک، چيپس سيب زمينی و ذرت، انواع يخمک، نوشابههای گاز دار و ماء الشعير، دوغ گازدار، آدامسهای حاوی مواد قندی، سوسيس و کالباس، انواع لواشک، آلو و آلوچه فاقد شرايط بهداشتی، آب نباتهايی که به سطح دندان مي چسبد، انواع آب ميوهها، فلافل، سمبوسه، اشترودل، بستنی يخی، پاستيل، خيارشور و سس در پايگاههای تغذيه سالم مدارس ممنوع است.
سرپرست گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: برنامه غذايی نامناسب از جمله مصرف بیرويه فست فودها، غذاهای شور و پرنمک، مواد قندی و شيرين میتواند خطر اضافه وزن و چاقی، چربی خون بالا، فشار خون بالا، بيماریهای قلبی و عروقی و سرطانها را افزايش دهد.