کد خبر:۴۰۳۸۱۴
نیتی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»خبر داد:

۶۲۴۶ دانشجو از سراسر کشور در بیستمین مسابقات قرآنی دانشگاه علوم پزشکی شرکت کردند

مسئول مرکز قرآن و عترت مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در بیستمین دوره جشنواره قرآن و عترت دنشگاه های علوم پزشکی کشور حدود ۶۲۴۶ دانشجو شرکت کردند.

حامد نیتی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص بیستمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مشهد گفت: این مسابقات در سه رده دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود.

 

وی ادامه داد: در مجموع این سه رده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۳۵۰ نفر شرکت کننده به مرحله ثبت نام قطعی رسیده اند که از این تعداد ۱۰۰ نفر دانشجویان، ۲۳۰ نفر کارمندان و حدود ۲۰ نفر نیز از جمع اساتید دانشگاه می‌باشند.

 

مسئول مرکز قرآن و عترت مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: این مسابقات در دو بخش شفاهی و کتبی برگزار خواهد شد که بخش شفاهی شامل قرآئت، ترتیل و حفظ خواهد بود.

 

نیتی بیان داشت: در بخش کتبی در سه بخش قرآن و آشنایی با مفاهیم قرآنی، ترجمه و تفسیر می‌باشد.

 

وی به بخش کتبی ویژه مسابقات اشاره کرد و گفت: در این بخش به مباحث فلسفی و مبانی سلامت از منظر قرآن و حدیث پرداخته می‌شود و تلاش شده رویکرد سلامت را در این بخش مورد توجه قرار دهیم.

 

نیتی به بخش پژوهشی قرآن و عترت دانشجویان علوم پزشکی کشور اشاره کرد و افزود: در بخش پژوهشی که در زمینه دانشجویان برگزار می‌شود به نقد و بررسی کتاب و تدبر در قرآن بها داده شده که بر این اساس خاطرات مقام معظم رهبری در کتاب«شرح اسم هدایت» مورد توجه قرار خواهد گرفت.

 

مسئول مرکز قرآن و عترت مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در قسمت اساتید و کارمندان دانشگاه سه موضوع قرآن و طب، سلامت معنوی و سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت مورد توجه قرار گرته که موضوعات و مباحث بهداشتی سلامت از منظر قرآن و حدیث را مورد تاکید دارد.

 

نیتی به آغاز بخش کتبی مسابقات دانشجویان اشاره کرد و گفت: یکم و دوم اردیبهشت ماه زمان آغاز مسابقات قرآنی دانشجویان می‌باشد و کارمندان نیز در اوایل خرداد مسابقات کتبی خود را آغاز خواهند کرد.

 

وی به مرحله کشوری و ملی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشاره داشت و بیان داشت: در مرحله ملی علاوه بر دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشگاه‌های آزاد و دولتی با هم رقابت می‌کنند که به احتمال زیاد ابتدای مهر ماه مرحله ملی این مسابقات آغاز خواهد شد.

 

مسئول مرکز قرآن و عترت مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز ثبت نام دانشجویان علوم پزشکی مشهد را ابتدای اسفندماه دانست و خاطرنشان کرد: به احتمال زیاد اواخر فروریدن ماه یا اوایل اردیبهشت ماه سال جاری آغاز مراحل کتبی و شفاهی مسابقات بخش کتبی علوم پزشکی مشهد خواهد بود.

 

نیتی در پایان از حضور ۶۲۴۶ دانشجو از سراسر کشور در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: همچنین در این مسابقات ۷۶۵۳ نفر از کارمندان و ۶۴۶ استاد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شرکت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار