کد خبر:۴۰۳۸۱۳

سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه استان فارس مشخص شد

طی حکمی از سوی صالحی امیری، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی کوروش کمالی سروستانی به عنوان سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان فارس منصوب شد.
سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه استان فارس مشخص شد

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، طی حکمی از جانب صالحی امیری، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، کوروش کمالی سروستانی به عنوان سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان فارس منصوب شد.

 

متن حکم رئیس سازمان به این شرح است:

 

جناب آقای کوروش کمالی سروستانی

 

نظر به سوابق و تجارب مفید جنابعالی در عرصه مدیریت و فرهنگ به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان سرپرست عنوان سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان فارس منصوب می نمایم. امیدوارم با اتکا به خداوند سبحان، ضمن جلب همکاری مؤثر مسئولان استانی و سازمان منشأ خدمات شایسته در راهبری مرکز اسناد و مدیریت کتابخانه ملی استان و مدیریت امور فرهنگی باشید.

 

توفیق روزافزون جنابعالی را در تحقق منویات مقام معظم رهبری و سیاست های بلاغی دولت تدبیر و امید ازدرگاه خداوند متعال مسألت می نمایم.

 

صالحی امیری همچنین از تلاش ها و خدمات دکتر محمدعلی رنجبر که پیش از این سرپرستی مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان فارس را بر عهده داشت، قدردانی کرد.

 

کوروش کمالی سروستانی، سعدی شناس، پژوهشگر و زبان‌شناس  در سال 1341 در سروستان به دنیا آمد و هم ‌اکنون رئیس مرکز سعدی شناسی و دانشنامه فارس است. وی از سال 1372  دبیر اجرایی و علمی برگزاری بیش از 400 کنگره، سمینار، نشست علمی و فرهنگی، منطقه‌ای و ملی و بین ‌المللی هم ‌چون کنگره ‌های بزرگ فارس ‌شناسی، نُه یادروز سعدی، هفت یادروز حافظ،  فلسفه و حکمت در فارس، بزرگداشت مجدالدین فیروزآبادی، بزرگداشت عبدالحسین لاری، کنگره بین‌المللی مکتب فلسفی شیراز و... بوده است. از دیگر فعالیت های سروستانی می توان به تأسیس دانشگاه حافظ شیراز اشاره کرد.

 

این سعدی شناس، علاوه بر خدمات اجرایی فرهنگی در کنار نگارش مقالات به تألیف دانشنامه ‌های قرآن ‌پژوهی، تشیع و ایرانیکا پرداخته و در کنگره ‌های منطقه ‌ای، ملی و بین‌المللی سخنرانی کرده است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار