به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از دانشجونیوز، علیرضا رئیسی با اشاره به شعار جهانی بهداشت اضافهکرد: شعار امسال بهداشت جهانی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است و ارگانهای مختلفی در رسیدن به آرمانها و اهداف امسال سهیم هستند که میبایست با همکاری یکدیگر در تحقق آن و حفظ سلامت مردم کمک کنند .
وی افزود: میتوان در مزارع که مواد غذایی در آنها تولید میشود با مصرف اصولی و صحیح از آفت کشها و کودهای صنعتی و شیمیایی و برداشت و حمل صحیح محصولات تولید شده اولین و مؤثرترین گام را در حفظ سلامت غذا برداشت که در این زمینه سازمان جهاد کشاورزی آموزشهای لازم را در اختیار کشاورزان قرار میدهند.
این مقام مسؤول تصریحکرد: بیشتر مواد غذایی پیش از مصرف فرآوری میشوند و احتمال استفاده از افزودنیها در آنها وجود دارد که باید در این مورد نیز دقت ویژهای صورت گیرد تا د ر کنار حفظ موادغذایی ارزش غذایی و سلامت آنها به خطر نیافتد و سازمانهای زیربط در این مورد بازرسیهای لازم را انجام میدهند.
همایش علمی امنیت غذایی در بوشهر برگزار میشود
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهدشاتی درمانی استان بوشهر گفت: سند امنیت غذایی در شورای سلامت استان که در هفته سلامت برگزار میشود مورد بررسی قرار میگیرد که در این سند وظایف و اهداف هر ارگان مشخص است.
علیرضا رئیسی افزود: ۵ اردیبهشت ماه در بوشهر همایش علمی با موضوع امنیت غذایی برگزار میشود که مباحث علمی در این حوزه مطرح و کارشناسان آموزشهای لازم را دریافت میکنند.
وی خاطر نشانکرد: نشستهای هماندیشی با ادارات و ارگانهای مرتبط در حوزه سلامت برگزار میشود تا با یکدیگر امنیت غذایی را در جامعه حاکم کنیم که در این راستا به همکاری همشهریان نیز نیازمندیم.
رئیسی گفت: آموزشهای لازم در تمام سطوح جامعه داده خواهد شد و با همکاری ارگانهای مرتبط بهویژه جهادکشاورزی در زمینه میزان استفاده از کود و سمهای کشاورزی انجام میشود.
این مقام مسؤول تصریحکرد: بررسی میزان سموم باقیمانده در محصولات کشاورزی، بهداشت محیط، بهداشت دهان و دندان از جمله برنامههای ویژه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهدشاتی درمانی استان بوشهر است.