به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، طباطبایی، سرپرست پردیس زیست محیطی دانشگاه فردوسی مشهد دیروز در همایش روز جهانی «زمین پاک» به میزبانی انجمن علمی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: از آنجایی که دانشگاه، بین تمامی ارگان های جامعه به عنوان محیطی آموزشی و تربیتی و همچنین به عنوان نمادی از وضعیت فرهنگی جامعه شناخته می شود، می تواند با عمل و رعایت مسائل زیست محیطی و تبدیل شدن به دانشگاه سبز نقش موثری را در رشد فرهنگی شهر و جامعه ایفا کند.
وی ادامه داد: اگر این امر محقق شود، به عنوان نقشی که جامعه، دانشگاه و دانشگاهیان در شهر ایفا می کنند عملا ما میتوانیم علاوه براینکه به عنوان یک نماد و الگویی از رشد و فرهنگ زیست محیطی در جامعه باشیم، می توانیم در جوامع بین المللی نیز فرهنگ بالای محیط زیستی را به عنوان فرهنگ ملی ایرانیان به تصویر بکشیم.
سرپرست پردیس زیست محیطی دانشگاه فردوسی در خصوص تشکیل پردیس زیست محیطی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: پردیس زیست محیطی در دانشگاه فردوسی مشهد به همین منظور فعالیت خود را شروع کرد. این واحد فعالیتهایش را در حوزه های مختلفی همچون مدیریت مواد و انرژی، مدیریت پسماند، تمرکز بر جایگزینی سوختها و منابع تجدید پذیر، آموزش و ترویج و مباحث این چنینی در پیش گرفته است تا بتواند شاخصهای کیفی زیست محیطی را همزمان با دانشگاههای سبز دنیا ارتقا دهد و در این جهت گام بردارد.
طباطبایی در پایان تاکید کرد: امید است بتوانیم در قالب برنامههای کوتاه مدت و بلند مدتی که برای دانشگاه تعریف شده، علاوه بر برداشتن گامهای بلند و موثر در سطح دانشگاه با تعامل مناسب، نقش موثرتری را در سیاست گذاریها و برنامه های کلان جامعه و بخصوص شهر مشهد برداریم.