کد خبر:۴۰۵۳۱۹
رئیس بنیاد نخبگان ایلام:

حرکت به سوی اقتصاد غیرنفتی به گفتمان دانشگاه‌ها تبدیل شود

رئیس بنیاد نخبگان ایلام گفت: حرکت به ‌سوی اقتصاد غیرنفتی برای رهایی از فرهنگ و اقتصاد نفتی باید به گفتمان اصلی متولیان امر بخصوص دانشگاه‌ها تبدیل شود.
حرکت به سوی اقتصاد غیرنفتی به گفتمان دانشگاه‌ها تبدیل شود

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی بنیاد نخبگان استان ایلام؛ بنیاد نخبگان و جهاد دانشگاهی استان ایلام برای برنامه‌ریزی و همکاری در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، فن‌آوری و همچنین ارائه خدمات مشاوره‌ای به‌منظور مشاوره، نظارت و پایش در پروژه‌های فن‌آورانه و کاربردی کردن آن‌ها با به کارگیری امکانات، تسهیلات و خدمات طرفین در جهت نیل به اهداف مشترک تفاهم ‌نامه‌ی همکاری امضا کردند.

 

در ابتدای جلسه رضا خانی رئیس بنیاد نخبگان استان ایلام ضمن تقدیر از مجموعه جهاد دانشگاهی گفت: استان ایلام نیازمند توسعه است و بدین منظور به نیروی انسانی متخصص و کارآمد نیاز دارد، جهاد دانشگاهی در مسیر تربیت نیروی ماهر و متخصص در راستای تولید علم از ثروت اقدامات ارزنده ای انجام داده است.

 

وی با اشاره به‌ ضرورت تغییر نگرش به اقتصاد، تولید و ثروت ملی تأکید کرد: حرکت به ‌سوی اقتصاد غیرنفتی و دانش بنیان برای رهایی از فرهنگ و اقتصاد نفتی باید به گفتمان اصلی مدیران و متولیان امر به خصوص دانشگاه ها تبدیل شود.

 

رئیس بنیاد نخبگان ایلام خاطرنشان کرد: اقتصاد نفتی و دولتی همان‌طور که تاکنون هزینه‌های سنگینی را به دوش ملت و دولت ایران نهاده است در آینده نیز می‌تواند بر ناپایداری و شکننده بودن اقتصاد ایران تاثیرگذار باشد. لذا توجه به سرمایه انسانی، فکر، اندیشه، خرد و نوآوری و اتکا به دانش و کار و کارآفرینی باید به تفکر، گفتمان و کنش اجتماعی و اقتصادی مردم خصوصاً مسئولین و صاحبان کار و دانش تبدیل شود.

 

خانی در خصوص سایر برنامه‌ های بنیاد در جهت نهادینه کردن گفتمان دانش ‌بنیان افزود: برگزاری نشست‌های هم ‌اندیشی نخبگان، مستعدان و سرآمدان با مسئولان، مدیران اجرایی و مراکز علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری، انعقاد تفاهم ‌نامه همکاری با مراکز علمی و پژوهشی خصوصاً دانشگاه‌ ها، پارک علم و فناوری، برگزاری کارگاه‌ های آموزشی، بازدید از مراکز علمی، تحقیقاتی و صنعتی، ساماندهی و گردآوری بانک اطلاعاتی سرآمدان استانی از برنامه‌های اجرایی در این زمینه است.

 

وی به اقدامات صورت گرفته در این خصوص اشاره و یادآوری کرد: مکاتبات متعددی در سه ماه اخیر با دستگاه‌ های اجرایی بخصوصا دستگاه ‌های مرتبط با توسعه زیرساخت ‌های استان، صاحبان کار و اندیشه و غیره در جهت هم‌اندیشی و تعیین اولویت‌های توسعه استان صورت گرفته است و انعقاد تفاهم نامه همکاری بنیاد نخبگان با جهاد دانشگاهی در سال جدید در همین راستا است.

 

ذبیح الله مهری پور، رئیس جهاد دانشگاهی و مرکز رشد گياهان دارويي و محصولات كشاورزی ایلام نیز ضمن خیر مقدم به رئیس و کارکنان بنیاد نخبگان استان ایلام، افزود: بنیاد ملی نخبگان رسالت بزرگی در جهت شناسایی، جذب و هدایت نخبگان در حوزه توسعه نخبگان دارد و نخبگان موتور محرکه توسعه در حوزه های فنی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی هستند که لازم است به نخبگان در جامعه بها داده شود.

 

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به نیاز کشور به مقوله تجاری سازی علم و دانش در کشور افزود: جهاد دانشگاهی در نظر دارد با بنیاد نخبگان استان برای تجاری سازی ایده ها و حمایت از تشکیل شرکت های دانش بنیان همکاری بیشتری داشته باشد.

 

وی در خصوص مرکز رشد و مرکز تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی بیان داشت: برای راه اندازی این مرکز از نیروی انسانی سرآمد و متخصص استفاده شده و در ادامه راه نیز به همکاری نخبگان و متخصصان نیازمند است.

 

رئیس مرکز رشد گياهان دارويي و محصولات كشاورزی ایلام با اشاره به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در معاونت‌های فرهنگی، آموزش، پژوهش و تجاری‌سازی و ضرورت استفاده از ایده‌های نو، گفت: رسالت بنیاد نخبگان و جهاد دانشگاهی جدای از هم نیست و امیدواریم در سالی که به نام «دولت، ملت، همدلی و همزبانی» نام‌گذاری شده است، بتوانیم همدلانه ایده ‌های مختلف را در راه توسعه استان به‌کار گیریم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار