رئیس دانشگاه پکن از رئیس بنیاد سعدی قدردانی کرد
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، رییس دانشگاه پکن طی نامه ای از پیام تسلیت دکتر حدادعادل به مناسبت درگذشت بنیانگذار رشته زبان و ادبیات فارسی در چین، تشکر کرد.
پس از پیام تسلیت دکتر حدادعادل، رییس بنیاد سعدی به مناسبت درگذشت پروفسور جان هونین، بنیاندگذار رشته زبان و ادبیات فارسی در چین و استاد این رشته در دانشگاه پکن، رییس این دانشگاه نیز در پاسخ، پیام تشکر خود را خطاب به دکتر حدادعادل ارسال کرده است که متن آن به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر غلامعلی حدادعادل
ریاست محترم فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی و بنیاد سعدی
با عرض سلام
از تسلیت جنابعالی بسیار تشکر می نمایم. به عنوان یکی از اساتید برجستهی زبان و ادبیات فارسی و بنیانگذار این رشته در چین، درگذشت پرفسور مرحوم جان هونین برای دانشگاه پکن و تدریس پژوهشهای زبان و ادبیات فارسی در چین بسیار متاثر کننده می باشد. این استاد تمامی عمر خود را در جهت تحقیقات زبان و ادبیات فارسی سپری و آثار فراوانی در این زمینه تالیف نموده است. ترجمه های شاهکار ادبیات فارسی این استاد، از جمله شاهنامه فردوسی، گلستان و بوستان سعدی، رباعیات خیام و غیره نه تنها برای محققان زبان و ادبیات فارسی در چین بی نهایت مفید می باشد، بلکه از طریق این آثار مردم چین با دانش های درخشان و جذابیت خاص ادبیات فارسی و فرهنگ ایران نیز آشنا شده اند. پرفسور مرحوم جان هونین هم سرمشق اساتید زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پکن هستند و هم پل دوستی بین مردم چین و ایران.
نامه ی تسلیت جنابعالی را به خانواده و همکاران این استاد بزرگوار رسانده و مجدداً از لطف و محبت شما بسیار سپاسگذاریم.