دانشجویان و دانشگاهیان نیازمند افزایش عمق اندیشه در خود هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۵۹۰۰
دبیر اجرایی همایش ملی «مهدی آذر یزدی»؛

دانشجویان و دانشگاهیان نیازمند افزایش عمق اندیشه در خود هستند

دبیر اجرایی همایش ملی «بزرگداشت مهدی آذر یزدی» با اشاره به اهداف این همایش گفت: افزایش عمق اندیشه دانشجویان و دانشگاهیان از جمله اهداف برگزاری این همایش است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، محمدی، دبیر اجرایی همایش ملی «بزرگداشت مهدی آذر یزدی» با اشاره به اهداف برگزاری این همایش گفت: افزایش عمق اندیشه دانشجویان و دانشگاهیان از جمله اهداف برگزاری این همایش است.

وی افزود: پدر ادبیات نوین کودکان یکی از عناوین مهم استاد آذریزدی بود که مقام معظم رهبری در دیدار با مردم استان یزد در خصوص ایشان صحبت کردند و جملات بزرگی به کار برده‌اند.

دبیر اجرایی همایش ملی «بزرگداشت مهدی آذر یزدی» خاطرنشان کرد: به منظور بزرگداشت شخصیت فرهنگی مهدی اذر یزدی بنیاد نخبگان استان یزد با همکاری دانشگاه یزد و چندین دستگاه مرتبط اقدام به برگزاری این همایش در سطح ملی کرده‌ایم.

محمدی تصریح کرد: در زمان فراخوان مقالات ۲۲۰ اثر در دو گروه سنی زیر ۱۸ سال و بالای ۱۸ سال تا ۳۵ سال آثار دریافت شد که با اساتید برجسته ان‌ها داوری و در ‌‌نهایت ۱۳ اثر به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از این تعداد اثر ۸۵ اثر به صورت شعر، ۹۲ اثرمقاله و ۴۳ اثر به صورت داستان به این جشنواره ارسال شد

پربازدیدترین آخرین اخبار