به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، محمدرضا جعفری، شب گذشته در جلسه کارگروه فرهنگی لرستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اعتماد را نتیجه همدلی و همزبانی دانست و گفت: به منظور افزایش میزان اعتماد مردم به مسئولین، باید نظام سلامت ادارای اصلاح شود کمااینکه استفاده از نیروهای خلاق و متعهد در افزایش اعتمادعمومی بسیار تأثیرگذار است.
وی با اشاره به اینکه بی اعتمادی، سبب فرار از مسئولیتها، افزایش جرائم و ایجاد بی نظمی و ناهنجاری در جامعه میشود، افزود: یکی از عواملی که به بحث بیاعتمادی در جامعه دامن میزند، عدم هماهنگی و تناسب میان مسئولیت های واگذار شده و اختیارات مسئول است.
رئیس دانشگاه پیامنور لرستان اعتماد را یکی از پیش شرطهای اساسی برای توسعه فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی هر جامعهای است، گفت: فاصله داشتن حرف تا عمل، یکی از دلایل ایجاد بیاعتمادی مردم به مسئولین است.
جعفری بیان داشت: اگر فرهنگ اعتماد در جامعهای جاری شود، ارزشهای منفی مانند دروغ، کلاهبرداری، چاپلوسی و نفاق جای خود را به ارزشهای مثبت مانند انصاف، امنتداری، صداقت و تعهد می دهد.
وی تصریح کرد: افزایش نظارت و بازرسیها بر روند فعالیتهای دستگاههای اجرایی، برگزاری میزهای خدمت و افزایش ملاقاتهای مردمی مدیران و حضور مدیران ارشد در جلسات پرسش و پاسخی که در مجامع عمومی و دانشگاهها برگزار میشود، میتواند نقش مهمی در افزایش اعتماد در جامعه داشته باشد.
رئیس دانشگاه پیام نور لرستان با بیان اینکه رابطه مهمی بین اعتماد عمومی و احساس امنیت وجود دارد، گفت: لرستان یکی از امنترین استانهای کشور است؛ اما این زمانی ارزشمند است که احساس امنیت نیز در استان وجود داشته باشد.
جعفری فاصله داشتن حرف تا عمل را به عنوان یکی از دلایل ایجاد بیاعتمادی مردم به مسئولان دانست و گفت: امسال انتخابات مجلس را پیشرو داریم؛ از این رو باید کاندیداهای انتخاباتی شعارهایی را سر دهند که توان عملی کردن آنها را داشته باشند در غیر اینصورت سبب سلب اعتماد در جامعه میشوند.
وی تصریح کرد: باید رسانهها به تشریح عملکرد و خدمات دولت بپردازند و در راستای شفافسازی و قانونگرایی در جامعه تلاش کنند.