وزیر کشور از روند اجرای طرح «مکنا» در استان فارس بازدید کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۶۲۳۷

وزیر کشور از روند اجرای طرح «مکنا» در استان فارس بازدید کرد

وزیر کشور با حضور در کلانتری ۱۱ زند شیراز،‌ از چگونگی اجرای طرح «مکنا» در این کلانتری بازدید و از روند اجرای این طرح در سایر مراکز انتظامی استان فارس مطلع شد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، عبدالرضا رحمانی فضلی که در سفر ریاست جمهور به همراه هئیت دولت به استان فارس سفر کرده بود، از کلانتری 11 زند شهرستان شیراز  بازدید کرد.

 

این کلانتری یکی از 100 کلانتری و پاسگاه انتظامی استان فارس است که به منظور خوشایندسازی محیط خدمت طرح «مکنا» یا مدیریت کیفیت ناجا در آن اجرا شده است.

 

در این بازدید سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده انتظامی استان فارس، چگونگی روند اجرای طرح «مکنا» در یکصد کلانتری و پاسگاه انتظامی استان فارس را برای وزیر کشور تشریح کرد.

 

بازدید از مجموعه تاریخی حافظیه و سعدیه شیراز، از دیگر برنامه های وزیر کشور بود که به همراه فرمانده انتظامی استان فارس و دیگر معاونان و روسای پلیس های تخصصی پلیس استان فارس انجام شد.

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار