حجت الاسلام هاشمی، معاون نهاد رهبری در دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» در ایلام، به ثبت نام ۲۲۰۰ دانشجو در سراسر استان در انجام فریضه اعتکاف اشاره کرد و گفت: سهم قابل ملاحظه ای از این آمار معادل با ۷۰ درصد به بانوان تعلق دارد.
وی با بیان اینکه دانشجویان پسر در مسجد جامع شهر ایلام معتکف شده اند، افزود: بانوان نیز در مساجد دانشگاه ایلام، علوم پزشکی، الغدیر و امام محمد باقر(ع) به نیایش با خدا در ایام البیض می پردازند.
معاون نهاد رهبری در دانشگاه ایلام گفت: تعداد ۶۰ نفر از دانشجویان دختر و خانواده کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در مسجد این دانشگاه به اجرای آیین اعتکاف می پردازند.
لازم به ذکر است، ختم صلوات، زیارت آل یاسین، ترتیل قرآن، حلقه های معرفتی، دعای عهد، دعای مجیر و اعمال ام داوود از برنامه های روز سوم آیین اعتکاف در دانشگاه علوم پزشکی ایلام می باشد.