کد خبر:۴۰۹۵۲۴
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام:

مجوز پذیرش دانشجوی بدون کنکور به علوم پزشکی ایلام اعطا شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: از سوی وزارت بهداشت مجوز پذیرش دانشجوی بدون کنکور در مقطع کاردانی به علوم پزشکی ایلام اعطا شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، علی دل پیشه در مراسم بزرگداشت مقام استاد، روز ماما و تقدیر از متخصصان علوم آزمایشگاهی که امروز با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن شهدای جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد، گفت: مقام و منزلت معلم به اندازه ای والا است که خداوند تبارک و تعالی در معرفی انبیاء خویش آنان را با صفت تعلیم و تربیت معرفی می کند، آن هنگام که پروردگار «نون و القلم» را بر پیامبر نازل کرد به این جایگاه مقدس فرمان داد و تاکید کرد.


وی با بیان اینکه در دانشگاه های علوم پزشکی علاوه بر صفت های برشمرده برای معلمین، مبحث نجات جان انسان ها و صیانت از سلامت جامعه نیز وجود دارد، افزود: هرکس جان انسانی را نجات دهد جامعه ای را نجات داده است؛ با تاسی به این آیه است که گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه علوم پزشکی جایگاه ویژه ای می یابد، ۴۰ نفر به عنوان رسمی در علوم پزشکی ایلام مشغول به خدمت هستند که نیمی از این آمار به صورت بالینی به جامعه هدف خدمات پزشکی ارائه می دهند، تمام رشته های مورد نیاز در استان ایلام در میان اساتید حاضر در این دانشگاه مشهود است؛ بنابراین آینده خوبی برای علوم پزشکی ایلام متصور می شود.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: بیش از ۱۵ و نزدیک به ۲۰ نفر در حال تحصیل در مقاطع فوق تخصص و دکتری تخصصی یا PHD هستند، این افراد تا سال آینده به  مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایلام می پیوندند، کسب مجوز ورود دستیار تخصصی کودکان و داخلی به بیمارستان امام خمینی (ره) این مرکز را به سوی مراتب بالا سوق می دهد.


دل پیشه ادامه داد: از سوی وزارت بهداشت مجوز پذیرش و تربیت دانشجو به صورت بدون کنکور در مقطع کاردانی به علوم پزشکی ایلام اعطا شد، برای سایر رشته ها نیز برنامه های توسعه را در دستور کار قرار داده ایم.


وی با تشکر ویژه از متخصصان و دانشجویان رشته مامایی، بیان داشت: زندگی با این رشته معنی می شود زیرا مصداق به حیات آوردن انسان در مامایی جلوه می یابد، استان ایلام در سال ۱۳۹۳ کمترین آمار مرگ و میر مادران را دارا بود، به گونه ای که در رتبه های اول تا سوم قرار گرفت.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با تاکید بر این نکته که اگر علوم آزمایشگاهی نبود سلامت جامعه تامین نمی شد، گفت: خدمات پاراکلینیکی بر کسی پوشیده نیست، اگر این خدمات وجود نداشتند حرفه پزشکی راه به جایی نمی برد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار