کد خبر:۴۰۹۱۴۰
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه گیلان:

اعتکاف از عوامل ارتقای رشد و سلامت هرجامعه است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان گفت: اعتکاف از عوامل ارتقای رشد و سلامت هرجامعه است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، حجت الاسلام مهدوی امروز در نشست خبری که به مناسبت اعتکاف دانشجویی برگزار شده بود، گفت: یکی از عوامل ارتقا و رشد سلامت هر جامعه ای ارتقا و توسعه فضای معنویت و نیایش، خصوصا اعتکاف است.


وی افزود: خصوصا اگر این فضاسازی معنوی به طور جماعت باشد، یقینا برکات و ثمرات آن بیشتر خواهد بود.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان گفت: سفارش بزرگان دین و اولیای الهی مبنی بر انجام مراسمات معنوی و خودسازی همچون اعتکاف، مجالس ذکر و دعا مورد تاکید قرار گرفته است.


حجت الاسلام مهدوی گفت: اگر بخواهیم جامعه خود را مقابل تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن از سوی شیاطین جنی و انسی و دجالان آخر الزمانی و رسانه های فساد پراکن و شهوت افزون آنان واکسیناسیون و محافظت کنیم، باید بر سنت های پر برکت و معنویت اعتکاف تاکید بیشتر کنیم.


وی گفت: ضروری است این مراسم الهی و معنوی دچار آسیب هایی همچون برگزاری سوء و اداری و یا تبلیغی و نمایشی نگردد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان گفت: اعتکاف یک ریاضت مشروع و مورد تاکید معصومین بوده است که باید آداب ظاهری و باطنی ان رعایت شود و این شعائر الهی تعظیم شود و رحمت، ریاضت و عبادت آن دستخوش سلائق تربیتی نگردد.


مهدوی گفت: اعتکاف اردوی سیاحتی و یا تربیتی نیست، اعتکاف یک فضای تجدید نظر، محاسبه، فرد با خدای خویش است، گرچه جمعی برگزار می‌شود؛ اما زمینه ساز تحولات فرد فرد معتکفین است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار