عملکرد رهبر انقلاب بیانگر این است که تنها ولیفقیه میتواند جوامع اسلامی را سعادتمند کند
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام حسینی شب گذشته در مراسم پایانی اعتکاف دانشجویان دختر دانشگاه آزاد خرم آباد گفت: اهمیت مسئله ولایت امروزه در جوامع مسلمانان بیش از هر زمانی روشن شده است و حتی کسانی که زمانی نظریه ولایت مطلقه فقیه را مورد تخطئه قرار می دادند با نگاهی به عملکرد رهبر فرزانه و حکیم انقلاب به این حقیقت متعرفند که تنها کسی که می تواند جامعه مسلمانان را به سوی سعادت رهنمون شود، همان ولی فقیه است.
وی افزود: اگر خداوند در قرآن کریم اشخاصی را به عنوان اولیا مومنین معرفی می کند و مومنین را به تبعیت از آنها فرا می خواند بی جهت و بی حکمت نیست به عنوان مثال اگر امیرالمومنین (ع) طبق آیات قرآن به مقام امامت و ولایت منصوب شده است به خاطر شایستگی ها، اعمال و فضایلی است که ازایشان صادر شده است.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های لرستان گفت: خداوند حکومت بر مومنین را از آن صالحان و فرزانگان می داند؛ چرا که با پشت پا زدن به دنیا و مطامع دنیوی لیاقت و شایستگی خود را برای تصدی رهبری جامعه مسلمانان به اثبات رسانده اند.
حسینی گفت: محدودیت های فراوان دینی و اخلاقی حاکم نظام اسلامی را از انجام هر گونه بی عدالتی و خودرای بودن بازمی دارد.