آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۹۴۵۸
قاضی زاده در پاسخ به پرسش«خبرگزاری دانشجو»:

متاسفانه طی دو سال گذشته رتبه علمی کشور در دنیا کاهش یافته است

نماینده مجلس تاکید کرد: متاسفانه طی دو سال گذشته رتبه علمی کشور کاهش یافته و مدیران وزارت علوم با عدم خبری کردن این مسئله از کنار آن عبور کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید امیرحسین قاضی‌زاده امروز در نشست خبری که در دانشگاه خبرنگاران برگزار شد، با اشاره به این‌که متاسفانه رتبه علمی کشور در دو سال گذشته افت کرده است، خاطرنشان کرد: روزگاری به رتبه‌های ۱۴ و ۱۵ علمی دنیا رسیده بودیم؛ اما امروز به رتبه ۱۷ دنیا سقوط کرده‌ایم و این مسئله در دو سال گذشته رخ داده و مدیران وزارت علوم با عدم خبری کردن این مسئله از کنار آن عبور کرده‌اند.

 

وی با بیان این موضوع که علت واکنش مجلس به فرجی دانا نیز همین مسئله بود، افزود: امروز رنکینگ بین‌المللی نشان می‌دهد که نگرانی مجلس در آن دوره درست بوده، به همین دلیل از وزیر علوم فعلی نیز خواهش کردیم نسبت به این وضعیت مراقبت داشته باشند.

 

عضو کمیسیون بهداشت مجلس تصریح کرد: دانشگاه موتور محرکه دانش و تکنولوژی در یک کشور است؛ چنانچه این محیط به درستی مدیریت نشود وضعیت بدتر از این خواهد شد.

 

چگونگی اجرایی شدن طرح تحول سلامت در حاشیه شهر مشهد

 

قاضی‌زاده در ادامه در ارتباط با اقداماتی که در حاشیه شهر مشهد انجام شده است، تصریح کرد: خوشبختانه پس از تاکیدات سال گذشته مقام معظم رهبری در رابطه با حاشیه شهر مشهد، برنامه‌های بسیاری تدوین شد که در این رابطه وزارت بهداشت از محل طرح تحول سلامت اقدام بسیار مثبتی را در حاشیه شهرهای کشور آغاز کرده و به خصوص این‌که این طرح از مشهد آغاز شد و در حال حاضر یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در مشهد تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

 

این نماینده مجلس افزود: با انجام یک سری تغییرات در بحث طرح پزشک خانواده یک متولی سلامت در مناطق قرار داده‌ایم که این متولی به صورت فعال، وضعیت افراد تحت پوشش خودش را بررسی و عوامل خطری که در فرد، خانواده و محیط زندگیش وجود دارد را مورد بررسی قرار می‌دهد.

 

وی با بیان این‌که در کنار این فرد متولی، یک متخصص تغذیه، مشاور و مددکار نیز به فعالیت می‌پردازند، گفت: درصدد هستیم این طرح تا انتهای سال جاری و با محقق شدن ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در کل شهر مشهد پیاده شود.

 

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به این‌که در کنار آن به بحث بهداشت محیط و بهداشت مادر و کودک نیز توجه خواهد شد، خاطرنشان کرد: کارشناسان محیطی نیز موظف هستند وضعیت محیطی منطقه را به درستی مورد بررسی قرار دهند و یک بانک اطلاعاتی ایجاد کنند تا سایر دستگاه‌ها از جمله کمیته امداد و دیگر سازمان‌ها بتوانند با بهره‌گیری از این اطلاعات به مردم حاشیه شهر کمک کنند.

 

احتمال سقوط سایر موسسات مالی و اعتباری نیز وجود دارد

 

قاضی‌زاده در بخش دیگری ار سخنان خود در رابطه با زیان‌دهی برخی موسسات مالی و اعتباری مشهد و عدم پاسخ‌گویی آنان به مشتریان خود و همچنین عملکرد مجلس در این رابطه، بیان کرد: قبل از این‌که شاهد چنین اتفاقاتی در مشهد باشیم با استانداران وقت در رابطه با رشد قارچ گونه این موسسات جلساتی داشته و به آنان گفته بودیم که ممکن است این رشد بی‌اندازه، مشکل ساز شود.

 

این نماینده مجلس ادامه داد: در این مسیر سعی کردیم تا پرونده‌ها قضایی نشود زیرا با قضایی شدن پرونده‌ها روند رسیدگی به آنان طولانی خواهد شد و مردم متضرر می‌شوند، به همین دلیل بر آن شدیم تا این مشکل با دلالت و همراهی مردم و موسسات رسیدگی شود.

 

وی با اشاره به این مطلب که با توجه به شرایط اقتصادی و رکود فعلی انتظار سقوط سایر موسسات نیز می‌رود، گفت: با توجه به این‌که این موسسات به فعالیت تولیدی نمی‌پردازند و پول خود را در زمین و سکه سرمایه‌گذاری می‌کنند، نقدینگی در دست نخواهند داشت تا به محض درخواست مردم بتوانند پول را به آنان تحویل دهند به همین دلیل با مشکل مواجه می‌شوند.

 

موافق طرح استانی شدن انتخابات هستم

 

عضو کمیسیون بهداشت مجلس در ادامه در رابطه با طرح استانی شدن انتخابات، ضمن اشاره به این‌که موافق این طرح هستم، تصریح کرد: این طرح معایب و مزایایی دارد به طور مثال درست است که ممکن است فردی نتواند به صورت مستقل وارد مجلس شود؛ اما شخصیت‌های برجسته استانی وارد مجلس خواهند شد.

 

قاضی‌زاده یادآور شد: البته ممکن است نخبگان ناشناس بسیاری در استان داشته باشیم که با اجرا شدن طرح استانی شدن انتخابات فرصت حضور در مجلس را از دست بدهند؛ اما این افراد می‌توانند با حضور در شورای شهرستان و پس از آن شورای شهرهای بزرگ ضمن کسب تجربه بیشتر، شناخته شده شوند و پس از آن وارد مجلس شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار