کد خبر:۴۰۹۴۹۰

مصاحبه شجریان با خبرگزاری وابسته به رسانه ملی/ وی حضورش در اركستر ملی را تاييد كرد/ بنیاد رودکی تکذیب کرد

محمدرضا شجریان در حاشیه مراسم بزرگداشت حافظ در دانشگاه آزاد اسلامی، در خصوص گمانه ‌زنی هایی که راجع به حضورش در ارکستر ملی مطرح شده پاسخ داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ علی کاظمی - محمدرضا شجریان، صبح امروز در حاشیه مراسم بزرگداشت حافظ در دانشگاه آزاد اسلامی، با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری وابسته به رسانه ملی مصاحبه کرد، این در حالیست که شجریان سالهاست صدا و سیما را تحریم کرده و بارها نسبت به پخش آثارش از رسانه ملی اعتراض کرده است.

 

گفتنی است، وی طی این سالها از انجام هر گونه مصاحبه با رسانه ملی خودداری کرده است.

 

متن این گفتگوی کوتاه به شرح ذیل است:

 

محمدرضا شجریان، خواننده موسیقی سنتی ایرانی که این روزها به علت اعلام حضورش در ارکستر سمفونیک ملی از سوی رسانه‌ها، دوباره به صدر اخبار بازگشته است، صبح امروز به مراسم بزرگداشت حافظ که در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار ‌شد رفت و در حاشیه این برنامه، در خصوص گمانه ‌زنی ها راجع به حضورش در ارکستر ملی در گفتگوی اختصاصی به خبرنگار ما گفت:حضور من در ارکستر سمفونیک در صورتی که فعالیتم ممنوعیتی نداشته باشد، از نظر خودم قطعی است.

 

شجریان با تاييد موافقتش برای حضور در ارکستر ملی ایران گفت : علی رهبری فردی بسیار توانمند و با استعداد در زمينه موسيقي است و تشكيل اركستر سمفونيك اتفاق بسيار خوبي است .

 

با این توضیحات گویی گمانه زنی رسانه‌ها برای حضور شجریان در ارکستر ملی دارد به واقعیت نزدیکتر می‌شود و البته بايد ديد مسئولان فرهنگي اركستر ملی در روزهايی آينده چه تصميمی را در اين خصوص خواهند گرفت

 

پیشتر حسین نوش‌آبادی سخنگوی وزارت ارشاد در خصوص وضعیت محمد رضا شجریان گفته بود: «آقای شجریان چهره شناخته‌شده هنری است که خدمات خوبی به هنر ایرانی داشته و منعی برای فعالیت ایشان نبوده است. شجریان دهه اول انقلاب حضور و برنامه‌های خوبی داشت، اما نوع رفتار‌هایش در دهه دوم انقلاب باعث شد کمی از مردم و نظام فاصله بگیرد و خودش مسئول این کار است. با این حال راه بازگشت برای ورود ایشان باز است به شرطی که به چارچوب‌های نظام متعهد باشد. نمی‌شود فردی هم معترض و منتقد شدید باشد، ضوابط و معیارهای حاکم بر نظام را نپذیرد و هم بخواهد کار کند. شجریان باید رفتارهای گذشته خود را جبران کند و به موسیقی ایرانی و اسلامی برگردد.»

 

از طرفی روابط عمومی بنیاد رودکی در مورد اخبار منتشر شده در این خصوص مبنی بر همکاری اساتید و هنرمندان موسیقی ایرانی با ارکستر موسیقی ملی مطرح شده اعلام نظر کرد.

 

این بنیاد که تحت نظر معاونت هنری وزارت ارشاد اداره می‌شود، اعلام کرده است: برنامه‌ریزی برای آغاز اجراهای ارکستر موسیقی ملی در حال انجام می باشد وطبعا تا کنون دعوتی از هیچ  هنرمندی صورت نگرفته است و هیچ مقام رسمی نیز ابراز نظر نکرده است، اینگونه موارد تنها گمانه زنی رسانه ای می باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iraq
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۳
این جا چه خبره؟
شجریان مگه تو فتنه مردود نشد؟
مگه پناهنده نشد؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
7
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۳
آقای شجریان بعد از اون جملاتش برای ما مرد
باید دید چگونه می تواند خود را زنده کند
7
1
سید حبیب
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۱
امان از دست این دولت بی تدبیر نا امید که همه ی یاغی ها و همه ی خائنین به انقلاب اسلامی و همه ی مفسدین که از کشور فرار کرده بودند رو دوباره به کشور بازگردونده که دوباره کشور را به گند بکشند
لعنت بر خائنین
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار