آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۹۹۴۴
طهماسبی درگفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان کرد

نگرانی از عدم تشکیل کلاس‌های دانشجویان علوم اقتصادی

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی در واکنش به ادغام دانشگاه خوارزمی وعلوم اقتصادی گفت: پیش بینی آینده این اتفاق واقعا دشوار است و بستگی به میزان درایت مسئولین آینده این دانشگاه دارد کنند اما نگرانی ما از عدم تشکیل کلاس های دانشجویان علوم اقتصادی است که لازم است مسئولان وزارتخانه واکنش جدی تری به این موضوع داشته باشند.

سید میلاد طهماسبی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» در خصوص ادغام دانشگاه خوارزمی وعلوم اقتصادی گفت: قبل از این اتفاق هیچ کونه اطلاع و حرفی از این موضوع گفته نشده بود و به یکباره و ناگهانی این کار انجام شد که ما نیز از طریق صدا و سیما متوجه شدیم.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی تصریح کرد: پیش بینی آینده این اتفاق واقعا دشوار است اما یقینا بستگی به میزان درایت مسئولین آینده این دانشگاه دارد که چگونه عمل کنند.

 

وی افزود: اما قطعا زمانی که دانشگاهی مستقل باشد بهتر می تواند کار کند و از دانشگاه به دانشکده آمدن یک آسیب محسوب می شود.


طهماسبی در ادامه بیان داشت: در کنار این اتفاقی که رغم خورده نگرانی ما از عدم تشکیل کلاس های دانشجویان علوم اقتصادی است که در اعتراض به این حرکت و ادغام دانشگاه های خوارزمی و علوم اقتصادی از ابتدای سال جاری تاکنون تشکیل نشده است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی خاطر نشان کرد: اینکه دانشجویان ما به هر دلیلی از رسالت اصلی خود که همان درس و تحصیل است دور بمانند اتفاقی نامطلوب و بد است که لازم است مسئولان وزارتخانه واکنش جدی تری به این موضوع داشته باشند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۴
آقای طهماسبی شجاعت و صداقت شما قابل تحسین است. خواهش می کنم شما هم همسو با دانشجویان مظلوم دانشگاه علوم اقتصادی که هم دانشگاهشان را از دست داده اند و هم همۀ امیدها و برنامه های تحصیلی آینده شان را، به تلاش برای احقاق حق از دست رفته شان کمک کنید. خدا یارتان
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار