آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۰۷۶
یک عضو خبرگان رهبری در دیدار با معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری:

برای مقابله با مهاجرات روستائیان باید آنان را دلبسته روستا کرد

زمانی استراتژیک ترین کالاهای خوراکی ما از روستاها تامین می شد؛ حال چه شده است که این محصولات باید از خارج وارد شود؟!

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری امروز در دیدار سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری که در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزارشد، یکی از عوامل مهاجرت ها را  تغییر سبک زندگی  مردم بیان کرد و اظهارداشت: دو موضوع باید بررسی شود؛ مطلب اول، پیدا کردن علت مهاجرت ها است؛ تخلیه 34هزار روستا رقم بسیار سنگینی است؛ زمانی استراتژیک ترین کالاهای خوراکی ما از روستاها تامین می شد؛ حال چه شده است که این محصولات باید از خارج وارد شود؟!

 

وی افزود: نکته بعدی این است که برای افرادی که مانده اند چه برنامه هایی داریم؛ باید کاری کنیم که این افراد دلبسته و وابسته به روستا و زندگی روستایی داشته باشند.

 

مدیر حوزه های علمیه بیان داشت: یکی از عوامل مهاجرت ها، تغییر سبک زندگی است؛ تبلیغ زندگی مصرفی و شهر نشینی از سوی رسانه ها باعث شده است تا روستاییان به مهاجرت به حاشیه شهرها تشویق شوند.

 

آیت الله حسینی بوشهری افزود: تبلیغ زندگی شهری، مصرف گرایی و عدم تبلیغ برای یک زندگی روستایی ساده، عامل اصلی مهاجرت ها بوده است؛ در برخی از برهه ها، کشاورزان مایوس شوند؛ زیرا محصولاتش به قیمت مناسب خریداری نمی شود و همین عامل باعث می گردد که دیگر به فکر کار در روستا نباشند.

 

معاون جامعه مدرسین بیان داشت: عامل بعدی در افزایش مهاجرت ها، مشکل فرهنگی به نام چشم و هم چشمی هاست؛ امروز این نکته منفی باعث می شود که گرایشات به سوی تجمل گرایی افزایش یابد.

 

عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: مسئولیت در روستاها و مناطق محروم، مسئولیتی کلیدی در نظام است؛ باید کارهایی انجام دهیم که در ده سال آینده بهره برداری های خوبی داشته باشیم؛ باید عوامل مهاجرت ها را برعکس کنیم و هرچه عامل مهاجرت داشته ایم را بشناسیم و روی آنها سرمایه گذاری کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار