آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۵۵۳
سلطانی‌وش در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان کرد:

جعل عنوان «انجمن اسلامی» از سوی تشکلی دولت ساز

مسئول انجمن اسلامی دانشگاه تربیت مدرس گفت: جعل عنوان «انجمن اسلامی»از سوی تشکلی دولت ساز از ابتدای کارش غیر قانونی است.

سلطانی‌وش در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به افتتاح تشکلی دولت‌ساز در روزهای آتی گفت: سه‌شنبه ۲۲اردیبهشت ساعت۱۴در دانشگاه تربیت مدرس قرار است تشکلی افتتاح شود که از بدو ورودش عنوان «انجمن اسلامی» را جعل کرده است.

 

وی تصریح کرد: این تشکل که به نوعی از سوی دولت فعلی تشکیل شده می‌خواهد با استفاده از عنوان انجمن اسلامی سو استفاده کرده و گفتنی است که هیئت موسس آن هم تاکنون به جرم‌هایی در این راستا محکوم شده است.

 

مسئول انجمن اسلامی دانشگاه تربیت مدرس در پایان خاطر نشان کرد: اینگونه تشکل‌ها می‌خواهند با تاسیس‌شان در بطن دانشگاه‌ها بتوانند به راحتی سیاست‌های دولت را پیش‌ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار