آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۱۱۷۹
عضو ستاد حرکت‌های جهادی شهید علی هاشمی مطرح کرد

محيط اردوي‌جهادي بستر مساعدي براي تمرين ترك تعلق است

عضو ستاد حرکت‌های جهادی شهید علی هاشمی گفت: فرهنگ سازی، خودسازی و خدمت رسانی از اهداف ستاد حرکت های جهادی بسیج دانشجویی استان خوزستان است.
محيط اردوي‌جهادي بستر مساعدي براي تمرين ترك تعلق است

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»،‌ علیرضا پورحسن عضو ستاد حرکت های جهادی شهید علی هاشمی بسیج دانشجویی خوزستان عنوان کرد: برگزاري اردوي جهادي دانشجويي، یکی از مهم‌ترين فعاليتهاي سازمان بسیج دانشجویی استان خوزستان مي‌باشد.

پورحسن گفت: از یک دهۀ پیش تاکنون، اردوهای ‌جهادي که الهام گرفته از فعاليت‌هاي داوطلبانه مردمي در اوايل انقلاب‌ اسلامي مي‌باشد، در مجموعۀ بسیج دانشجویی به مرحلۀ اجرا در آمده است و مفتخر هستیم که ساليانه، بيش از 2500 نفر از دانشجويان دانشگاه های استان در آن حضور پيدا مي‌کنند.

عضو ستاد حرکت های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان، تصریح کرد: خدمت رسانی، فرهنگ سازی و خودسازی جزو ارکان اصلی این ستاد می باشد.

وی روحيه جهادي را، روحيه‌اي بر‌آمده از متن دين دانست و عنوان داشت: سعي در بسط و گسترش فرهنگ جهادي در ميان جوانان، يكي از مهم‌ترين ابعاد اردوهاي ‌جهادي می باشد، از این رو آشنا سازی دانشجويان با این فرهنگ، آنان را برای حل مشکلات و معضلات اجتماعی آماده‌تر می‌کند.

پورحسن، خودسازی را از دیگر ارکان اردوهای جهادی عنوان کرد و در بیان آن گفت: خودسازی در اردوهای جهادی، همانند هجرت است.

جدايي از زندگي روزمره و حضور در محيطي با حداقل امکانات زندگي، اين بستر را فراهم مي‌آورد تا شركت‌كنندگان بيش از پيش ضعف‌هاي فردي و تعلقات به زندگي روزمره را درك كنند، که محيط اردوي‌های جهادي بستر مساعدي براي تمرين ترك تعلق است.

عضو ستاد حرکت های جهادی شهید علی هاشمی، خدمت رسانی به محرومین را از دیگر ارکان این اردو بیان داشت و گفت: اين اردوها تلاشي در جهت اداء دِين به مناطق محروم و کمتر توسعه ‌‌يافتۀ کشور است‌‌ ‌‌و در اين راستا، بسیج دانشجویی خوزستان با بهره‌‌گيري از تخصص و تعهد حاضران در امر خدمت‌‌رساني به مناطق ‌‌محروم حرکت مي‌‌نمايد، ‌‌هر چند به خاطر کوتاه‌‌ مدت بودن اين ‌‌اردوها، حجم فعاليت‌هاي عمراني و خدماتي که در طي این مدت به آنها ارائه مي‌‌گردد، محدود است اما به خاطر آشنايي حاضران با مشکلات و نيازمندي‌هاي اين مناطق، خدمات‌‌ رساني و ارسال کمک هاي مادي و معنوي در طي سال نيز ادامه پيدا مي‌‌کند‌‌.

وی از برگزاری بیش از بیست دوره اردوی جهادی دانشجویی خبر داد و خاطر نشان کرد: این دوره ها، نتایج مطلوبی در جهت محرومیت‌‌زدایی از روستاهای استان داشته است و به طور متقابل اثرات بسیار مطلوبی نیز در میان شرکت‌‌کنندگان بر جا گذاشته است ؛ به ‌طوری‌که هر ساله بر تعداد افرادی که تمایل به حضور در اردوهای جهادی یا کمک‌‌رسانی مادی و معنوی به مناطق محروم دارند، افزوده می‌شود.

پورحسن، رویکرد ستاد حرکت های جهادی شهید علی هاشمی را پشتیبانی سخت افزاری، نرم افزاری، سازماندهی و هدایت عنوان کرد و اظهار داشت: بیش از ۴۵ گروه جهادی در استان از سوی این ستاد راه اندازی شده است که به لطف خدا و تلاش شبانه روزی جهادگران بسیجی، امروزه در دانشگاههای استان خوزستان در سال، دو دوره اردوی جهادی در سطح مناطق محروم شهرستان های استان خوزستان برگزار می گردد.

وی در پایان به حجم گستردۀ فعالیت های جهادی دانشجویی در شش زمینه عمرانی، فرهنگی، آموزشی، بهداشتی، اقتصاد مقاومتی و مشاوره ای اشاره کرد وگفت: می طلبد مسئولین ادارات و سازمان ها همکاری بهتری داشته باشند و از سلیقه ای عمل کردن بپرهیزند ؛ زیرا یکی از مطالبات جدی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مدیریت جهادی و حفظ این حرکت مجاهدانه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار