کد خبر:۴۱۱۵۳۰

برگزاری محفل «شعر و خاطره» در ستاد جهادی شهید علی هاشمی خوزستان

مسئول روابط عمومی ستاد حرکت‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان از محفل «شعر و خاطره» در ستاد جهادی شهید علی هاشمی خوزستان خبر داد.
برگزاری محفل «شعر و خاطره» در ستاد جهادی شهید علی هاشمی خوزستان

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از موج چهارم، محمود حمیدی، مسئول روابط عمومی ستاد حرکت های جهادی شهید علی هاشمی بسیج دانشجویی خوزستان از برگزاری محفل شعر و خاطرۀ جهادی خبر داد.

حمیدی گفت: محفل شعر و خاطره ی جهادی، با حضور 100 نفر از مسئولین گروه های جهادی و فعالان اردوی جهادی بسیج دانشجویی خوزستان و با حضور سردار شاهوارپور فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان و بهمن شهریاری مسئول بسیج دانشجویی استان پنجشنبه، 24 اردیبهشت ماه راس ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار خواهد شد.

وی همبستگی بین مسئولین و دانشجویان را برای برگزاری هر چه بهتر اردو های جهادی و ایجاد فضای صمیمی بین مسئولین و دانشجویان را از اهداف برگزاری این محفل دانست.

مسئول روابط عمومی ستاد حرکت های جهادی شهید علی هاشمی، یکی از مهمترین رسالت های اردوهای جهادی را روشن ساختن اذهان عمومی نسبت به جریان های انحرافی - مذهبی و شناساندن اسلام ناب محمدی (ص) به مردم دانست و تاکید کرد: عدۀ زیادی از گسترش فرقه های ضاله درکشورمان سود می برند و سعی در مهجور ساختن اسلام شیعی دارند، که تقابل با چنین تفکری، یکی از رسالت های اردوهای جهادی می باشد.

حمیدی تصریح کرد: به دلیل فقر فرهنگی و اقتصادی موجود در مناطق محروم، امکان نفوذ جریانات و تفکرات فکری باطل وجود دارد که همکاری، همدلی و همزبانی مسئولین استان، باعث ریشه کنی این موضوعات در این مناطق می شود.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به مشکلات پیشروی اردوهای جهادی گفت: بدون شک، محفل شعر و خاطره ی جهادی، فرصتی ارزشمند برای در میان گذاشتن مشکلات پیشروی اردوی جهادی با مسئولین استان است، که مطالبه گری دانشجویان بسیجی و حمایت مسئولین بدون شک مشکلات زیادی را حل خواهد نمود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار