کد خبر:۴۱۲۱۲۶
چوپانکاره درگفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تیم مذاکره‌کننده اختیاری برای اجازه بازدید از مراکز نظامی را ندارد

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد گفت: همه و بخصوص اعضای تیم مذاکرات باید فرمایشات مقام معظم رهبری را که خیلی پیش از اینها با دور اندیشی و تدبیر فرمودند: «به نتیجه مذاکرات خوشبین نیستم» برای خود یادآوری کنند و همچنین این را یادآور شوند که کوچکترین عقب نشینی در متن توافق، بزرگترین عقب نشینی‌ها را در اجرای توافق و بازرسی‌ها و بازدیدها در پی دارد.

امید چوپانکاره مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به اظهارات عراقچی پیرامون بازرسی محدود و مدیریت شده از تاسیسات نظامی کشور گفت: با توجه به روشنشدن خطقرمزها در مذاکرات توسط رهبر معظم انقلاب و نظر صریح معظم‌له در خصوص ممنوعیت بازدید از مراکز نظامی و توانمندی‌های دفاعی کشور بسیار بعید به نظر می‌رسید که تیم مذاکره کننده در این خصوص مجوز و یا حتی مذاکره‌ای داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: متاسفانه بحث اجازه محدود و کنترلشده بازرسی از مراکز نظامی که توسط تیم مذاکرات اعلام شد عبور از خطوط قرمز رهبری است. توانمندی‌های نظامی و دفاعی هر کشور جزء مسایل طبقه‌بندی شده و کاملا محرمانه آن کشور است و به هیچ عنوان هیچ کشور دیگری و یا حتی سازمان‌های بین‌المللی مطابق توافق نامه‌های حقوقی و بین‌المللی اجازه بازرسی و اطلاع از این اطلاعات را ندارند.

 

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد با بیان اینکه بازرسی از مراکز نظامی کشور به بهانه مذاکرات هسته‌ای و راستیآزمایی برنامه‌های هسته‌ای ایران یک برنامه جاسوسی بین‌المللی به ظاهر قانونی است،اظهار داشت: به هیچ عنوان نباید این اجازه به طرف مقابل داده شود. امیدواریم دوستان ما در تیم مذاکرات هسته‌ای سریعا این موضوع را متوقف کنند و همچنان که جمهوری اسلامی بارها از ابتدای مذاکرات اعلام کرده است مذاکرات ما با ۵+۱ فقط مربوط به پرونده هسته‌ای و لغو سریع و یکجای تحریم‌ها باشد و تیم مذاکرات موظف به رعایت حدود این مساله است.

 

وی تصریح کرد: اصولا اصرار طرف مقابل بر بازدید و بازرسی از مراکز نظامی به این دلیل است که اولا امتیازات بیشتری بگیرد و ثانیا تا آنجا که می‌تواند مذاکرات را به تعویق بیاندازد. بخاطر اینکه آنها از گرفتن زمان و فرصت سوزی برای ایران با توجه به تعلیق‌های انجام شده توسط ما سود می‌برند.

 

چوپانکاره ادامه داد: در دوره‌های گذشته هم چندین بار بازرسی‌های متفاوتی از مراکزی مثل پارچین داشته‌اند و هیچ‌گونه مدرک و سندی مبنی بر اینکه مواد شکاف پذیر و تشعشعات هسته‌ای در این مراکز وجود داشته باشد نیافته‌اند و اساسا طرح چنین مسایلی جز بهانه جویی دلیل دیگری ندارد.

 

وی در پایان بابیان اینکه به نظر می‌رسد که هر چه به زمان پایان توافق برنامه جامع اقدام مشترک نزدیک می‌شویم بهانه جویی‌ها و سنگ اندازی‌های طرف مقابل بیشتر شده و کار سخت‌تر از آنچه که بنظر می‌آمد می‌شود،خاطر نشان کرد:  همه و بخصوص اعضای تیم مذاکرات باید فرمایشات مقام معظم رهبری را که خیلی پیش از اینها با دور اندیشی و تدبیر فرمودند: «به نتیجه مذاکرات خوشبین نیستم» برای خود یادآوری کنند و همچنین این را یادآور شوند که کوچکترین عقب نشینی در متن توافق، بزرگترین عقب نشینی‌ها را در اجرای توافق و بازرسی‌ها و بازدیدها در پی دارد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار