کد خبر:۴۱۲۱۹۱
فعال آمریکایی:

ایران در پی کمک به یمن است/ مردم یمن خواهان استقلال از آمریکا و عربستان هستند

«کالب ماپین» خبرنگار و فعال صلح در آمریکا با بیان آن که جنگ یمن جنگ شیعه-سنی نیست، تاکید کرد که مردم یمن به دنبال استقلال و رهایی از استیلای آمریکا و عربستان هستند.

به گزارش گروه بین الملل «برگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از اسپوتنیک ، این پایگاه خبری گزارش کرد که «کالب ماپین» خبرنگار و فعال صلح ساکن نیویورک آمریکا در یک مصاحبه تاکید کرد که ماموریت کشتی «شاهد» ایران، گسترش پیام لزوم تلاش بین‌المللی برای ارائه کمک به مردم یمن است کسانی که به شدت به کمک نیاز دارند چون با بمباران و حملات پادشاهی عربستان سعودی مواجه هستند.

 

 

وی تاکید کرد که علاوه بر 50 پزشک و تکنسین ایرانی، هیاتی از فعالان صلح از کشورهای آمریکا، آلمان و فرانسه هم حضور دارند.

 

وی که خود از مسافران این کشتی حامل کمک‌های انسان دوستانه است، در مورد احتمال حمله به این کشتی توسط عربستان سعودی گفت در صورتی که چنین اتفاقی رخ دهد، افکار عمومی با وجود تلاش رسانه‌های جریان غالب برای تحریف اخبار مطلع خواهند بود که چه رخ داده است.

 

 

وی درباره تجاوزات نظامی به مردم و کشور یمن افزود: «عربستان سعودی نه تنها اهداف غیرنظامی از قبیل بیمارستانها و مدارس را هدف قرار می‌دهند بلکه از سلاح شیمیایی فسفر سفید که پوست را می‌سوزاند، هم استفاده می‌کند».

 

خبرنگار آمریکایی با انتقاد از همکاری آمریکا با عربستان سعودی هم گفت: «آنچه سعودی‌ها در حال انجام در یمن هستند،‌قطعا با حمایت،‌ همراهی و کمک مالی دولت آمریکا همراه است و این دولت هم در این حمله مجرمانه و وحشیانه به مردم یمن دخالت دارد».

 

او با رد تصویر ارائه شده توسط رسانه‌های آمریکایی درباره جنگ یمن با عنوان منازعه شیعه و سنی گفت: «در واقعیت، این تقلا و مبارزه مردم یمن برای دموکراسی و استقلال است. رئیس‌جمهور منصور هادی یک رهبر منتخب و برآمده بر اساس رای دموکراتیک نبود. این یک جنگ مذهبی نیست بلکه جنگی برای استقلال است. مردم یمن خواهان آزادی و رهایی از تسلط وال استریت و رژیم سعودی هستند».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار