به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از ایلام، صادق طاهری در نشست « PMDیا ابعاد نظامی احتمالی آری یا خیر؟» که توسط نمایندگی « خبرگزاری دانشجو» در این استان برگزار شد، مطرح شدن موضوع هسته ای ایران را بهانه ای برای رصد کردن قابلیت ها، پتانسیل، دارایی و پیشرفت جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف به ویژه نظامی از سوی آمریکا اعلام کرد و گفت: چشم اندازی که برای خاورمیانه جدید ترسیم شده این است که ایران به ۳۰ ایالت تبدیل شود؛ بنابراین غرب با این هدف به میدان آمده تا ایران را مضمحل کند و بر آن تسلط یابد، نباید فراموش کرد که روند پیشرفت هسته ای کشورمان در دو سال اخیر نه تنها متوقف شده است بلکه در این زمینه ۱۰ سال عقب نشینی کرده ایم.
وی تحریم های شورای امنیت را به هسته ای، موشکی، حقوق بشر و تروریسم تقسیم بندی کرد و افزود: چرا با وجود آنکه رئیس جمهور آمریکا چند دقیقه پس از قرائت بیانیه لوزان به تشریح فکت شیت آمریکایی پرداخت ، هیچکدام از مسئولین کشورمان مفاد مطروحه را تکذیب نکردند؟ آقای صالحی گفتند تحریم ها برداشته خواهند شد، اما در برابر صحبت های جان کری مبنی بر طویل بودن مدت زمان تعلیق تحریم ها تا ۱۵ سال سکوت کرد، چرا مسئولان می کوشند تا مردم را فریب دهند؟ اگر حق به جانب مذاکره کننده های ما است با محرم دانستن مردم و صدور فکت شیت، خدعه دشمن را در نطفه خفه کنند، در غیر این صورت نارضایتی اجتماعی به وجود می آید.
دبیر هیأت علی اکبر دانشگاه ایلام بازرسی از مراکز نظامی کشورمان و لغو تحریم ها را خطوط قرمز مذاکرات اعلام کرد و گفت: وزارت خارجه با صدور مجوز بازرسی از پارچین و پذیرش تلویحی تعلیق تحریم های آمریکا خطوط قرمز را درنوردید، بدون شک تحریم ها تا زمانی که تاسیسات هسته ای و نظامی کشورمان برچیده یا تغییر کاربری داده شوند، لغو نخواهند شد. آقای روحانی با دادن این وعده که هم مراکز هسته ایمان باقی خواهند ماند و هم تحریم ها لغو می شوند، به پای میز مذاکره رفتند، اما پس از دو سال مذاکره نه تنها شاهد برچیدن تاسیسات هستیم، بلکه تحریم های جدیدی اعمال شد؛ خط قرمزی مانده است که رد نشده باشد؟
طاهری افزود: دولت کنونی با دوختن چشم به دست کدخدا این پیام را به غرب مخابره می کند که ما برای حل مشکلات اقتصادیمان حاضر هستیم هر شرط و شروطی را بپذیریم، آقایان مذاکره کننده اصول حرفه ای دیپلماسی را رعایت نکرده اند، رهبر فرمودند: کلید حل مشکلات ما در ژنو و لوزان نیست.
وی با تاکید بر تبادل اطلاعات حاصله از ایران با اسرائیل و آمریکا توسط آژانس و بی اعتمادی به این سازمان تصریح کرد: به بهانه بازرسی، تجاوز می کنند.
دبیر هیأت علی اکبر دانشگاه ایلام استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای و فواید آن را متعلق به تمام مردم جهان دانست و خاطرنشان کرد: برای اینکه کشورمان بتواند از این فناوری استفاده کند باید توجه جامعه جهانی مبنی بر مطلوب بودن استفاده هسته ای در ایران را به خود معطوف کنیم، تا زمانی که جناح های سیاسی بر طبل تفرقه و حزب پردازی اقدام می کنند، اجماع جامعه جهانی با مطالبات ایران، دور از ذهن است.