به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» مهدی علوی مدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی عصر امروز در مراسم پنجمین جشنواره حرکت دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به گزارش روند کار ارزیابی انجمن ها در این جشنواره گفت: هدف از برگزاری این جشنواره ها ارزیابی عملکرد انجمن های علمی، شناسایی نقاط ضعف و قوت و همچنین سیاست گذاری برای اقدامات پیش رو است که همه دانشگاه ها می توانند نقاط ضعف و قوتی را داشته باشند اما انجمن های علمی می توانند بسیاری از شاخص ها را تغییر دهند.
مدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: خوشبختانه اقدامی که انجمن های علمی و افرادی که در آن حضور دارند انجام می دهند مصادق واقعی جهاد علمی است چرا که تمام سعی و تلاش خود را برای رسیدن به قله های علمی انجام می دهند.
وی افزود: دانشگاه ها باید مرجع تدوین قوانین باشند و از این رو انجمن های علمی می توانند در تحقق آن کمک شایانی انجام دهند.
علوی در ادامه با اشاره به داوری این جشنواره اظهار داشت: در بحث داوری سعی کردیم کلیه شاخص های ارزیابی وزارت علوم را لحاظ کنیم و پس از اعلام نتایج داوری این دوره از جشنواره برای نخسیتن بار سطح بندی انجمن های را خواهیم داشت که میزان حمایت و تشویقی که در آینده از انجمن ها انجام می شود براساس این سطح بندی ها خواهد بود.
وی در ادامه بیان داشت: از مجموع ۵۷ انجمن علمی علامه طباطبایی ۳۳ انجمن مستندات خود را برای شرکت در این جشنواره ارسال کرده بودند که حدود ۶۶ درصد انجمن ها را شامل می شود.
ومدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی افزود: فرایند ارسال از ۲۵ فروردین آغاز شده بود و از ده اردیبهشت ماه نیز داوری ها انجام شد و در مجموع ۱۶۰ نفر ساعت بر روی این مستندات کار کردند که نتایج داوری ها به صورت ۳۳ کارنامه عملکرد برای هر انجمن تنظیم شده است.
علوی خاطرنشان کرد: بیشترین فعالیت ها مرتبط با دانشگاه های روان شناسی، اقتصاد و علوم اجتماعی بوده و پس از آن دانشکده های مدیریت، ارتباطات و حقوق قرار دارند که ما سعی کردیم داوری ها به صورتی عادلانه انجام شود و قطعا از نتایج داوری ها برای سیاست گذاری های آینده استفاده خواهیم کرد.