به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» ذکیانی معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی در مراسم پنجمین جشنواره حرکت دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به سیاست های کلی معاونت فرهنگی این دانشگاه گفت: مهم ترین نکته ای که حتی از دانشگاهی فراتر است خیزش علمی این دانشگاه است که خوشبختانه در تمام حوزه ها اتفاق افتاده که در برخی از این حوزه ها ملموس تر و در برخی اگر چه ملموس نبوده اما با اندکی تأمل می توان نشانه های آن را مشاهده کرد.
وی تصریح کرد: یکی از اتفاقاتی که بسیار مطلوب است و این دانشگاه موفق به کسب آن شده است این است که دانشگاه علامه طباطبایی که تا پیش سال ۹۲ در رتبه بندی دانشگاه ها دارای رتبه ۴۰-۵۰ بود در جدید ترین آمار رسمی رتبه علمی آن به ۱۳ و ۱۴ ارتقا پیدا کرده است که همه سعی خود را خواهیم کرد تا در سال آینده آن را تک رقمی کنیم.
وی افزود: این موضوع نشان دهند آن است که حتی در حوزه های که خیزش در آنان ملموس نبوده نیز کار به خوبی انجام شده از جمله در رشته علوم انسانی که شاهده هستیم تنها دانشگاه علوم انسانی کشور با چنین ارتقاء جایگاهی در دو سال گذشته رو به رو بوده است.
ذکیانی در ادامه بیان داشت: انجمن های علمی براساس ارزیابی شاخص های در نظر گرفته شده در وزارت علوم باید تعیین سطر شوند که یکی از نقاط ضعف ما این است که در این ارزیابی ها و در حداقل ۵ الی ۶ مورد از شاخص ها دانشگاه ما حتی نماینده نیز نداشته که در ارزیابی ها حضور پیدا کنند.
وی ادامه داد: این دانشگاه متأسفانه در شاخص های پژوهش، کارآفرینی، افتخار آفرینی، ارتباط با صنعت، ابتکار و تألیف متأسفانه نامزد برای ارزیابی نداشته است اما در رشته های چون نشریه، سایت، آموزش و برنامه ریزی و ... عملکرد مطلوبی داشته است.
معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: شاخص های که ما متأسفانه در آنها حضور نداشته ایم از سطح علمی بیشتری برخوردار هستند برای حل این مشکل سیاست های را باید در سال جاری دنبال کنیم که آن را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری انتخابات انجمن های علمی دانشگاه علامه طباطبایی در هفته آینده گفت: در انتخابات پیش روی انجمن های علمی دانشگاه علامه طباطبایی در نظر داریم تا از دانشجویان تحصیلات تکمیلی حتما در شورای اصلی استفاده شود و در این راستا سهمیه بندی مشخصی را برای دانشجویان دکتری، ارشد و کارشناسی و برای حضور در شورای اصلی انجمن ها در نظر گرفته ایم چرا که قطعا در انجمن های علمی که دانشجویان با تحصیلات تکمیلی ارشد و دکتری حضور دارند گرایش به سمت برنامه های پژوهشی بیشتر خواهد بود.
ذکیانی خاطرنشان کرد: یکی از نکاتی که متأسفانه نقطه ضعف ماست و باید برای رفع آن تلاش کنیم عدم ارتباط شبکه ای انجمن ها که در بین انجمن های دانشگاه، سایر دانشگاه ها و حتی رشته های مرتبط که باید در این زمینه تلاش خود را دو چندان کنیم و اگر طرحی در این زمینه وجود داشته باشد استقبال می کنیم.