آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۳۲۴۶
«مقتدا صدر» در پاسخ به تهدیدات تکفیری‌های داعش:

داعشی‌ها مانند «معاویه» و «آل سفیان» هستند/ در صورت تعرض به حرمین زمین عراق را از اجساد متعفنشان پر می‌کنیم

رهبر جریان صدر به تکفیری‌های داعش هشدار داد که در صورت هرگونه تعدی به مراقد مقدس عراق، این کشور را از اجساد متعفن آنها پر خواهد کرد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از سی ان ان،«مقتدا صدر» رهبر جریان صدر عراق در پاسخ به تهدیدات تکفیری‌های داعش مبنی بر هدف قرار دادن مناطق دینی شیعیان گفت که زمین عراق را از اجساد متعفن داعش پرخواهد کرد.

 

وی افزود که داعشی‌ها دارای اخلاقی مانند «معاویه» و «آل سفیان» هستند.

 

به نوشته سی‌ان ان، مقتدا صدر در بیانیه‌ای، به تهدیدهای تروریست‌ها مبنی بر دست‌درازی به سوی کربلا و سایر مناطق مقدس، پاسخ داد و گفت که تسلط داعش بر هر یک از اماکن مقدس شیعیان عراق خیانت است و به همین دلیل نیز مجاهدان راه حق، در حال دفاع از مقدسات در سامرا، کربلا و ...هستند.

 

وی افزود: داعشی‌ها بدانند که اگر به هر یک از مراقد مقدس و حتی یک وجب از سرزمین مقدس دست درازی کنند، خاک عراق را به گور اجساد متعفن آنها تبدیل خواهیم کرد.

 

رهبر جریان صدر در عین حال تاکید کرد که باید تهدیدات داعشی ها جدی گرفته شده و از مقدسات حمایت کرد و مجاهدان مخلص که جان خود را فدای این مقدسات می کنند در هر شرایطی برای حمایت از آن به پا خیزند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۷
اخه برادر جان وقتی اومدن وارد کربلا شدن اون موقع دیگه چه فایده ای داره اگه راست میگی الان بلند شو . سایه داعش نزدیک شده عمو
3
0
گممک
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸
تا حاج قاسم هست داعش هیچ کاری نمیتونه بکنه
مهدی یار
Iran, Islamic Republic of
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱
خیانت بعضی ها باعث شد این سگ های تکفیری وقیح شدند اما بدانند اماکن مقدس عراق خط قرمز ماست و مادران فاحشه شان را به عزایشان خواهیم نشاند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار