کد خبر:۴۱۳۲۵۵

نمایشگاه عکس مساجد جمهوري آذربایجان در ايران برگزار مي‌شود

رايزن فرهنگي ايران در ديدار با ريیس دانشگاه اسلامی باکو از برگزاري نمایشگاه عکس‌ مساجد جمهوري آذربایجان در شهرهاي مختلف ايران در پاييز امسال، توسط کمیته امور دینی آذربايحان، خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، سید ابراهیم ابراهیمی‌نائید، رایزن فرهنگی ایران در آذربايجان با صابر حسنلی، ريیس دانشگاه اسلامی باکو، معاون اداره مسلمانان قفقاز و ريیس مسجد تازه‌تأسیس حیدر باکو، دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

ريیس دانشگاه اسلامی در اين ديدار درباره فعالیت‌های دانشگاه اسلامی باکو و مسجد جدیدالتأسیس حیدر باکو، اطلاعاتی ارايه داد. وي همچنين ضمن اشاره به مشترکات فرهنگی، تاریخی و مذهبی بین ایران و آذربایجان، گفت: هیچ شخص و کشوری نمی‌تواند بین این دو کشور جدايی بیندازد.

 

در ادامه ابراهيم ابراهيمی‌نائيد، به سفر اخیر مبارز قربانلی، ريیس کمیته امور دینی آذربایجان به ایران اشاره و اظهار كرد که مذاکرات و توافقات بسیار خوبی بین ایشان و مسئولین فرهنگی و شخصیت‌های دینی کشورمان به عمل آمد و کمیته امور دینی آذربایجان در نظر دارد در پاییز امسال، نمایشگاه عکس‌های مساجد آذربایجان را در شهرهای مختلف ایران برگزار كند.

 

ابراهيمي‌نائيد در ادامه سخنان خود آمادگی رایزنی فرهنگی ايران در آذربايجان را برای همکاری با دانشگاه اسلامی باکو اعلام كرد و سپس از شرکت دانشجویان اين دانشگاه در المپیاد زبان فارسی رایزنی فرهنگی ايران، قدردداني و اظهار امیدواری كرد که المپیاد زبان فارسی امسال، با مشارکت همه دانشگاه‌های آذربایجان پربارتر از سال‌های گذشته برگزار شود.

 

رایزن فرهنگی كشورمان همچنين درباره اهمیت زبان فارسی و وضعیت آموزش زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های جمهوری آذربایجان مطالبی را بيان كرد در خصوص فعالیت‌های اتاق‌های ایران‌شناسی در دانشگاه‌های مختلف آذربایجان توضیحاتی ارايه داد.

 

ابراهیمی‌نائيد همچنين با اشاره به وجود رشته‌های تخصصی دانشگاه اسلامی باکو، برای تأسیس اتاق ایران در اين دانشگاه اعلام آمادگی كرد که با موافقت صابر حسنلی، رييس دانشگاه اسلامي باكو، مواجه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار