آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۳۶۴۸
سيد ضياء هاشمي:

حمایت آموزش عالی از برنامه‌های اثر بخش دانشگاه‌ها در حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی جامعه است

معاون فرهنگی- اجتماعی وزرات علوم با تشريح سياست‌هاي این وزارت گفت: آموزش عالی فقط از پیشرفت کمی دانشگاه‌ها حمایت نمی‌کند؛ بلکه با قدرت از هر برنامه‌ای که به افزایش کیفیت علمی و اثربخشی دانشگاه در حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی منجر شود، حمایت می‌کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سیدضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم 31 ارديبهشت‌ماه در جمع تعدادي از استادان، دانشجويان و مسئولان شهرستان گناباد در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي اين شهر گفت: دانشگاه علم و عالمی را توليد و ترويج مي‌كند كه در معيشت مردم اثرگذار باشد و در حوزه‌هاي مختلف فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و زيست محيطي با ارائه راهكار براي حل مشكلات، در خدمت جامعه باشد.

 

وي بر ضرورت تقويت همدلي در جامعه تاكيد و افزود: بايد دانشجويان و اساتيد در دانشگاه‌ها، تكميل كردن يكديگر را تمرين كنند تا مردم نيز از آنها الگو بگيرند.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم همدلی را نیاز قطعی جامعه ایران عنوان و تصریح کرد: شعاری که مقام معظم رهبری برای امسال تعیین کردند، یک شعار راهبردی و استراتژیک است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

هاشمی با اشاره به اینکه تورم کشور طی دوسال اخیر تورم از ۴۵ درصد به ۱۵ درصد کاهش یافته است، گفت: این تورم برای مردم مشکل افرین است؛ اما این مشکل با هم دلی و هم زبانی برطرف می‌شود.

 

وي با اشاره به فرمايشي از مولي علي(ع) كه تضارب آراء را موجب شكل‌گيري انديشه‌هاي جديد دانستند، خاطرنشان كرد: دانشگاه مركز توليد علم و انديشه‌هاي جديد است.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه وجود اختلاف سلیقه امری کاملا طبیعی است، بیان داشت: اختلاف سلیقه‌ها نباید منجر به تخریب و کند شدن حرکت ملی به سمت پیشرفت و ترقی باشد.

 

هاشمی با تشريح سياست‌هاي این وزارت گفت: آموزش عالی فقط از پیشرفت کمی دانشگاه‌ها حمایت نمی‌کند؛ بلکه با قدرت از هر برنامه‌ای که به افزایش کیفیت علمی و اثربخشی دانشگاه در حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی منجر شود، حمایت می کند.

 

وي با بيان اينكه دانشگاه بايد پيشگام توسعه سرمايه اجتماعي باشد، تصريح كرد: سرمايه اجتماعي يعني تحقق همدلي مورد تاكيد مقام معظم رهبري كه تقويت اعتماد متقابل، سير هم‌افزايي و مشاركت دسته‌جمعي در حركت به سمت هدف مشترك، بخشي از اين سرمايه ارزشمند است.

 

معاون فرهنگی- اجتماعی وزارت علوم بر ضرورت تقويت كرسي‌هاي آزادانديشي در دانشگاه‌ها تاكيد كرد و افزود: بايد از اختلاف سليقه‌ها به عنوان يك موهبت استفاده كنيم و با وحدت در جهت يك مسير و هدف مشخص، ضعف‌ها، بن‌بست‌ها و خلاء‌هاي موجود را شناسايي و در جهت رفع آنها، راهكارهاي مناسب ارائه دهيم.

 

هاشمي به موقعيت حساس كنوني و قرارداشتن در آستانه يك جهش تاريخي بزرگ اشاره كرد و گفت: تمام کارشناسان اعتقاد دارند که جمهوری اسلامی ایران در مرحله جهش به سوی پیشرفت‌های علمی و اجتماعی قرار دارد؛ بنابراین همدلی و همزبانی برای طی کردن این مرحله بسیار مهم است.

 

وي با بيان اينكه خوشبختانه جمهوري اسلامي ايران بهترين موقعيت را در خاورميانه دارد، افزود: یقینا در این لحظه مهم تاریخی مشکلات زیادی بر سر راه ملت ایران وجود دارد و حتي دشمنان منطقه ای نيز براي ما مشکلات زيادي ایجاد می‌کنند، بنابراین بايد در داخل كشور، اعتماد متقابل، همدلي و همزباني را با تخريب، بددلي و بدگماني نسبت به هم جايگزين كنيم.

 

معاون فرهنگی- اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: وجود چهار و نیم میلیون دانشجو و 100 هزار عضو هیات علمی در دانشگاه‌های كشور حکایت از سرمایه عظیمی دارد که باید بیش از پیش در راستای رشد و توسعه کشور قرار گیرند.

 

هاشمي از گناباد به عنوان شهر فرهنگ، تمدن و تاريخ ياد كرد و گفت: وجود بعضی از عناصر تمدنی مثل قنات و شخصیت های برجسته‌اي مثل شیخ محمد تقی بهلول نشان می‌دهد که شهرستان گناباد یک شهر فرهنگی و تاريخي است.

 

در ادامه موسی الرضا صائمی فرد، فرماندار گناباد با اشاره به وجود بیش از ۱۰ هزار دانشجو در اين شهرستان گفت: تقریبا یک سوم جمعیت شهر گناباد را دانشجویان تشکیل می دهند که از طرفی باعث افتخار است و از سوی دیگر نیاز به آمادگی بعضی بسترها را ضروری می سازد.

 

وي با تاكيد بر ضرورت ارتقای برخي از بسترها و زيرساخت‌هاي فرهنگي ورزشي براي اين تعداد بالاي دانشجو گفت: قشر دانشجو، قشر مطالعه کننده، مولد و سرمایه‌های آینده هستند و اگر جامعه پاسخگوی نیازهای آنها نباشد، لطماتی به توسعه كشور وارد خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار