به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، پس از مدت ها صبر و حوصله بالاخره مهمانسرای کوی دانشگاه تهران نیز افتتاح شد.
این مهمانسرا در مجموعه کوی پسران و مجموعه چمران و فاطمیه (ویژه دختران دانشجو) میزبان ده ها دانشجوی خوابگاهی و فارغ التحصیل است.
مهمانسرای دانشجویی در نیمه نخست دهه 80 کلید خورد که دانشگاه زنجان از جمله اولین دانشگاه هایی بود که با ایجاد مهمانسرا 150 ظرفیت دانشجویی جدید به خوابگاه دانشگاهش اضافه کرد.
مهمانسرای دانشجویی پس از گسترده شدن در کلیه دانشگاه های کشور می توانند زیربنای مناسبی برای دانشجویان که در نوبت خوابگاه هستند و همچنین دانشجویانی که تنها چند روز در شهر دانشگاه خود اقامت دارند باشد.
از جمله ویژگی های موثر مهمانسراهای دانشجویی می توان به ظرفیت این مکان ها برای فارغ التحصیلان اشاره کرد که این افراد نیز می توانند جهت کاریابی و فعالیت در اداره های مختلف برای اسکان از این مهمانسراها استفاده کند.
یکی از مشکلات مهمانسراهای دانشجویی شاید نبود چارچوب قانونی در خصوص قیمت گذاری می باشد که به طور مثال در نیمه دوم سال 93 مهمانسراهای دانشجویی در یکی از دانشگاه های اصفهان از 45 هزار تومان تا 100 هزار تومان قیمت گذاری شده اند که پرداخت این رقم قطعا برای دانشجویان که با هزینه های بی شمار دیگری روبرو هستند دشوار خواهد بود و به نظر می رسد نرخ گذاری بر روی این مهمانسراها باید مورد بررسی بیشتری قرار گیرد.
به طور کلی جای خالی مهمانسراهای دانشجویی در بسیاری از شهرها دیده می شود که امید است با همکاری دولت این مشکل نیز مرتفع گردد و دانشجویان به دور از معضلات خانه های مجردی و دغدغه مسکن به تلاش و کوشش خود در راستای بالا بردن سطح کیفی علمی کشور و همچنین دستیابی به سطوح بالای تحصیلی بپردازد.