به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، خوابگاههای استاندارد که از وضعیت مناسبی برخوردار باشند مدت هاست که به آرزوی هر دانشجو تبدیل شده است اما با این آرزو تنها برای افراد کمی به حقیقت مبدل شده است.
خوابگاهها مکان امنی برای استراحت و کسب دانش به شمار میروند و باعث میشوند تا دانشجویان از قرار گرفتن در معرض خطرهای اجتماعی در خانههای مجردی به خوابگاه دانشجویی شهرت یافتند دور بمانند.
امروز آموزش عالی سعی کرده با ایجاد امکانات رفاهی دانشجویان را برای رسیدن به این آرزو یک قدم نزدیکتر کند اما متاسفانه هنوز 50 هزار دانشجو در نوبت خوابگاه قرار دارند.
ناگفته نماند به جز کمبود ظرفیت خوابگاهها، بسیاری از خوابگاههایی که در حال حاضر نیز در اختیار دانشجویان قرار گرفتهاند دارای استانداردهای لازم نیستند و تقریبا به یک محل اسکان موقت تبدیل شدهاند.
فردین تقی زاده، معاون پشتیبانی و منابع انسانی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در این باره میگوید: در خوابگاهها نزدیک به 50 هزار تخت کمبود داریم و هم اکنون در سایر خوابگاهها نیز بیش از استاندارد دانشجو اسکان یافته است که اگر بخواهیم به صورت قانونی و در چارچوب اصولی به دانشجویان امکانات رفاهی دهیم خوابگاهها قریب به 100 هزار نفر افزایش مییابند.
گفتنی است، باید امیدوار بود با کمک دولت مشکلات خوابگاه به حداقل برسد و اتاق های دانشجویی از شرایط استاندارد لازم برخوردار شوند.