کد خبر:۴۱۴۸۰۷
یک روانشناس در جشن ازدواج دانشجویی واحد علوم و تحقیقات :

شناخت قبل ازدواج یکی از مهمترین عوامل زندگی پایدار است

یک روانشناس شناخت قبل از ایجاد احساس و ازدواج را یکی از عوامل مهم در ازدواج موفق و زندگی پایدار دانست و گفت: قبل از اینکه شناخت شکل گرفته و جامع شود بسیاری از عشق ها سوری و احساسی است.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی افروز مشاور، روانشناس برجسته و عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات در مراسم جشن ازدواج دانشجویی این واحد دانشگاهی  با بیان اینکه بعد از خدا نزدیکترین فرد به انسان همسر وی است گفت: ازدواج نیازی فطری و روانی و نشانی از حکمت خلقت است.


وی با بیان اینکه ازدواج یک هدف اساسی بیشتر ندارد و آن رسیدن به آرامش است، تصریح کرد: آرامش یعنی خوشبختی، دور بودن از دغدغه ها، نا امنی ها و دافعه های روانی، نشاط درون و آدم خوشبخت کسی است که به این آرامش برسد.


افروز با بیان اینکه همسران مطلوب همسرانی آرامشگر هستند که وجودشان مایه آرامش برای طرف مقابل است، تصریح کرد: همسران آرامشگر دارای سه صفت مهم و اساسی هستند.


وی صفت اول را لباس وتنپوش روانی بودن همسران برای یکدیگر دانست و افزود: زن و شوهر باید همانند یک لباس، عیب ها و نواقص یکدیگر را پوشش داده و یکدیگر را تکریم کنند.


این روانشناس برجسته صفت دوم را محبت بدون منت و توقع دانست و ادامه داد: محبت حقیقی در گذشت، ایثار، صداقت، شجاعت، صبوری، احسان و عدالت است، اگر همسران نسبت به هم محبت داشته باشند هیچگاه به یکدیگر دروغ نگفته و وقتی مشکلی از همسر خود ببینند با خویشتن داری و صبوری دوست داشتن خود را ثابت می کنند.


وی سومین و مهمترین صفت همسران آرامشگر را در داشتن و ایجاد جاذبه ها دانست و تصریح کرد: جاذبه ها شامل موارد مختلفی می شود که جاذبه در پوشش، جاذبه های شناختی، نگاه و صوت، رفتاری و جاذبه های متقابل نفسانی و جنسی از جمله مهمترین این جاذبه ها هستند.


عضوی هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات در پایان خاطر نشان کرد: ریشه همسرگریزی، طلاق و جدایی در دنیا دافعه های روانی، رفتاری و جنسی است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار