کد خبر:۴۱۴۹۸۱
یک کارشناس مذهبی:

رهاورد عصر ولی عصر(عج)، عقل است

یک کارشناس مذهبی ضمن تاکید بر این‌که رهاورد عصر ولی عصر عقل است، تصریح کرد: عقل هر چیزی را در جای خود قرار می‌دهد. متاسفانه جوانانی که قرار است سرباز ولی عصر باشند به جای این‌که به سمت تعقل سوق داده شوند به سمت هوش و هیجان سوق داده می‌شوند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام واعظ موسوی امروز در جمع دانشجویان دانشکده ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد در مراسم انتخابات شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان این دانشکده، با بیان این‌که عصر ولی فقیه عصر تعقل است، گفت: متاسفانه در کشور ما ادبیات ما ادبیات عقل نیست بلکه ادبیات هوش است این در حالی است که عقل زیر ساخت را تشکیل می‌دهد.

 

وی ضمن اشاره به این‌که نقطه مقابل عقل جهل است، خاطرنشان کرد: ممکن است بسیاری باهوش باشند؛ اما با هوش بودن آنان دلیل بر عاقل بودن آنان نیست.

 

این سخنران مذهبی با اشاره به این مطلب که متاسفانه ما به دنبال کارکردهای هوش هستیم، گفت: بسیاری از افراد باهوش به بی‌دینی، پوچی و یا به کمال‌گرایی می‌رسند. این رهاورد هوش است، البته معتقد نیستیم که هوش پدیده نامناسبی است؛ اما معتقدیم عقل برتر از هوش است.

 

حجت الاسلام واعظ موسوی ضمن تاکید بر این‌که رهاورد عصر ولی عصر عقل است، تصریح کرد: عقل هر چیزی را در جای خود قرار می‌دهد. متاسفانه جوانانی که قرار است سرباز ولی عصر باشند به جای این‌که به سمت تعقل سوق داده شوند به سمت هوش و هیجان سوق داده می‌شوند.

 

وی تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های عصر طلایی ظهور عدل است و عدل مسیر نیست مگر در بستر عقل. بنابراین حضرت ولی عصر با عقل آغاز می‌کند و به عدل می‌رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار