کد خبر:۴۱۵۸۲۳
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان:

اشاره رئیس‌جمهور به برگزاری انتخابات شفاف و رقابتی ریل‌گذاری برای فتنه جدید است

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: اشاره رئیس‌جمهور به برگزاری انتخابات شفاف و رقابتی ریل‌گذاری برای فتنه جدید است.

میلاد بهمئی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، ضمن انتقاد از برخی اظهارت رئیس جمهور در جمع فرمانداران گفت: اشاره رئیس جمهور به برگزاری انتخابات شفاف و رقابتی قطعا ریل گذاری برای فتنه جدید است.

 

وی افزود: اینکه گفته می شود باید در محل اخذ رای دوربین نصب و صندوق های شفاف به کار گرفته شود، توهین به نظام و ساختار انتخاباتی و شعور مردم است؛ آقای روحانی مگر شما با همین صندوق ها و در همین انتخابات ها بارها و بارها نفر اول نشده اید.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با بیان اینکه این حرف گزاف و دروغی است که گفته می شود ائمه جمعه از کاندیداهای خاصی حمایت می کنند، گفت: نقش ائمه جمعه و روحانیت انقلابی و بصیر و به عبارتی عماران انقلاب اسلامی در پیشبرد اهداف نظام اسلامی بر کسی پوشیده نیست و این مجموعه فقیه و عالم تا کنون به هیچ وجه وارد فضای سیاسی کاری و بازی های سیاسی انتخاباتی نشده اند؛ اما با این حال با روشنگری و بصیرت بخشی خود نقش به سزایی را در دفع فتنه ها ایفاء کرده اند.

 

بهمئی با تاکید بر ضرورت حفظ هوشیاری مردم و مسئولین در آستانه انتخابات مجلس خبرگان رهبری و شورای اسلامی تصریح کرد: در 36 سالی که از انقلاب اسلامی می گذرد حداقل 36 بار انتخابات برگزار شده که همه آزادانه، قانونی و شفاف بوده است؛ چراکه بسترها، زمینه ها و روال برگزاری انتخابات در کشور ما کاملا تبیین شده و قانونی است.

 

وی با تاکید بر اینکه دخالت دولت در وظایف شورای نگهبان به هیچ وجه به صلاح کشور نیست و غیر قانونی است، گفت: خطاب به اعضای شورای نگهبان عرض می کنیم که علاوه بر قانون، تقوا و درایت لازمه عبارت و خط قرمز فتنه را نیز در رد صلاحیت ها مورد توجه داشته باشند.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: کار تایید صلاحت مطلقا بر عهده شورای نگهبان است.

 

بهمئی در ادامه تصریح کرد: اینکه گفته می شود مردم در انتخابات سال 93 به برنامه و وعده های رئیس جمهور رای داده اند کاملا درست است حال مطالبه ما این است که تا چه اندازه ای وعده ها و برنامه های دولت عملیاتی شده اند؟ آیا برنامه های 57صفحه ای دولت اجرایی شده است یا خیر؟ متاسفانه مردم و افراد انقلابی کشور با ترس از بدنامی، توهین و دادگاهی انتقاد می کنند؛ چرا که بازی باز سیاسی در نقد دولت وجود ندارد.

 

وی افزود: سند ادعای فوق نیز پرونده های موجود در دادگاه ها است به گونه ای که افراد و سایت های خبری و حتی نمایندگان مجلس مورد بازخواست قضایی گرفته اند این در حالی است که چنین فضایی نسبت به انتقاد از قوه قضائیه وجود ندارد.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: هر نقدی لزوما تخریب نیست و اگر نقد و ارزیابی از عملکرد دولت انجام می شود در راستای تقویت نظام، کشور و همینطور پیشرفت گفتمان انقلاب اسلامی است.

 

بهمئی خاطرنشان کرد: نقد مصداقی از برادری، همدلی و همزبانی است، ضمن اینکه نقد باید منطقی، مستند و بر اساس تقوا باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار