آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۷۶۲۷
اختتامیه جشنواره سراسری نماز در گلستان-۱؛

ارسال بیش از ۲۰۰۰ اثر دانشجویی به جشنواره سراسری نماز

معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان با بیان اینکه میزان آثار ارسالی به جشنواره نماز سال جاری نسبت به گذشته افزایش داشته است، گفت: بیش از ۲۰۰۰ اثر به جشنواره سراسری فرهنگی نماز در بخش دانشجویی ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، علی اصغر طهماسبی معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان دقایقی پیش در حاشیه اختتامیه جشنواره سراسری نماز در بخش دانشجویی که به میزبانی دانشگاه آزاد گرگان در حال برگزاری است، ظرفیت این استان را با توجه به تنوع قومیتی و مذهبی و حضور علمای بزرگ و برجسته، بالا ارزیابی کرد و گفت: از پائیز 93 تا کنون که این جشنواره آغاز به کار کرد فعالیت‌های مهمی در حوزه‌های فرهنگی نماز و عاشورا انجام گرفت.

 

وی با بیان اینکه این دوره از جشنواره نسبت به سال‌های گذشته پررنگ‌تر برگزار شد، ابراز داشت: بیش از 2000 اثر به دبیرخانه چهارمین دوره جشنواره فرهنگی هنری نماز ارسال شد که نسبت به گذشته با افزایش بالای 50درصد همراه بوده است.

 

طهماسبی سهم استان گلستان در آثار ارسالی به این جشنواره را 200 اثر خواند و بیان داشت: بعدازظهر امروز و فردا فیلم‌های برگزیده نماز ارسالی به این جشنواره در سینما عصر جدید گرگان به صورت عمومی ارسال می‌شود.

 

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان با اعلام این خبر که در اختتامیه این جشنواره 200 مهمان ملی و 20 مهمان از هنرمندان برجسته کشوری حضور دارند، گفت: رسانه‌ها به خصوص خبرگزاری‌ها در افزایش ارتباط وثیق و عمیق جوانان و خانواده‌ها با قرآن و نماز نقش بسزایی دارند که باید در این زمینه اهتمام ویژه ای داشته باشند.

 

لازم به ذکر است، مهمان ویژه این مراسم حجت الاسلام قرائتی خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار