آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۷۷۶۰
اختتامیه جشنواره سراسری نماز-۹؛

ضعف اصلی آثار ارسالی به جشنواره نماز نداشتن قصه‌ای منسجم بود

در بیانیه هیات داوران چهارمین جشنواره سراسری فرهنگی هنری نماز آمده است: مشکل اکثر آثار رسیده مسئله تحقیق و نگارش و ضعف اصلی آن‌ها نداشتن قصه‌ای منسجم بود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره سراسری فرهنگی هنری نماز که هم اکنون در دانشگاه آزاد گلستان در حال برگزاری است، بیانیه هیات داوران توسط علی درخشی قرائت شد.

 

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

 

بسمه تعالی

قل ان صلاتی و نسکی و محیای و مماتی لله رب العالمین

وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات و صدا و سیما از هنر به ویژه هنر سینما برای نشان دادن گوهر نماز و چهره نمازگزاران بهره گیرند. (مقام معظم رهبری)

 

چهارمین جشنواره فرهنگی هنری نماز در بخش فیلمنامه، رمان، فیلم کوتاه و مستند، عکس و محصولات چند رسانه ای و محصولات سخت افزاری طبق فراخوان جشنواره اعلام و علاقمندان طبق دستورالعمل مربوطه در آن شرکت نمودند.

 

در بخش فیلم کوتاه، پویانمایی، مستند، فیلم نامه و رمان توسط مظفر، جمال شورجه، سعید سلطانی، حبیب الله بهمنی، علی درخشی، مسعود امامی، رسول صانعی و حجت الاسلام علیرضا قندی و محمدرضا بیگدلی و منصور سرگزی و سید محمد عبداللهی مورد نقد و بررسی و کالبدشکافی قرار گرفت.

 

ضمن قدردانی از زحمات هنرمندان دلسوز و مومن، هیات داوران معتقد است مشکل اکثر آثار رسیده مسئله تحقیق و نگارش و ضعف اصلی آن‌ها نداشتن قصه ای منسجم و عدم ساختار محکم و قوی بود.شعاری برخورد کردن با مقوله ی نماز این منبع حیات بخش و انسان ساز که خداجویان را در مسیر حق ثابت قدم نگه می‌دارد، باید عالمانه‌تر و عارفانه‌تر نگارش شود.

 

بی گمان بر همه عزیزان هنرمند سینما و تلویزیون و هنرمندان جوان کشور فرض است که نخستین گام در فیلمسازی فیلم نامه ای جذاب و غیرمتعارف می‌باشد که کارگردانی اول نیز بشمار می‌رود و آن رکن اساسی در فیلمسازی می‌باشد، مطمئنا یک فیلمنامه خوب با قصه ای جذاب با کارگردانی متوسط هم می‌تواند مخاطب را همراه و اقناع کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار