به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز در نشستهای علمی بزم اندیشه که امروز در سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی برگزار شد، اظهار داشت: اگر در آن چیزی که مینویسید، سوز باشد، اثر خودش را خواهد داشت.
وی ادامه داد: تحقیق کنید اما قبل از آن باید توسل پیدا کنید؛ گاهی علم است اما مفید نیست، در قرآن 3 علم مطرح شده است و علم مضر نیز داریم مانند اینکه ما عیب دیگران را بدانیم.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی افزود: علم سه رقم است، مفید، مضر و بیخاصیت و دنیا امروز اقرأ است اما «باسم رب» نیست و این مشکل در آموزش و پرورش نیز وجود دارد.
این استاد قرآن با بیان اینکه مشکل مملکت، ازدواج و اشتغال است، گفت: راهنماییها نماز خواندنشان بیشتر از دبیرستانیهاست و دبیرستانیها بیشتر از دانشگاهها و در واقع این است که علمها خروجی ندارد و اقرأیی ارزش دارد که پایانش به سجده ختم شود.
وی اضافه کرد: هر چیزی که در کتابها نوشته میشود باید 4 شرط را داشته باشد یعنی یا واجب باشد یا مستحب یا مشکلی از فرد را رفع کرده و یا مشکلی از جامعه را رفع کند.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی گفت: ازدواج و اشتغال قفل شده است و دیپلمهها نیز باید هنر یاد بگیرند؛ چرا که استخدام نیست و چاره این است که یک هنری را یاد گیرند و در دانشگاه نیز باید همینطور باشد.
رئیس ستاد اقامه نماز ادامه داد: نیاز اول انسان اکسیژن بعد از آن آب و نان و سپس همسر است و این نیاز طبیعی است و چه اشکالی دارد تا دختران ما هنری داشته باشند.
وی خطاب به مسئولان سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی بیان داشت: باید طراحی شما به شکلی باشد که هر دختر و پسر هنری را یاد بگیرد و باید تحولاتی انجام شود و خودباختگی در آن نباشد؛ بعضی اساتید خود را باختهاند و جوانان ما بیهویت شدهاند و خودشان را باور نمیکنند.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی افزود: زمانی کتابهای درسی از دوم دبیرستان تا بعد از دانشگاه، از نماز چیزی در آن وجود نداشت و باید دین را طوری بگوییم که بچهها یاد بگیرند و سعی کنید علمی که در کتابها تزریق میکنید علمی جهتدار باشد و اگر با زور و نمره کتابتان را خواندند فکر نکنید موفق هستید و باید در سازمان شما در نوشتن کتابها از دیگران کمک گرفته شود.