کد خبر:۴۱۷۶۲۸

مستندی کوتاه از فسادهای کانون موسیقی در دانشگاه علم و صنعت + فیلم

مستند کوتاه «ترویج ممنوع» روایت کوتاهی از فسادهای این کانون در دانشگاه علم و صنعت ایران است و قرینه‌های زیادی را کنار هم می‌چیند تا در مورد بازگشت آن دوران هشدار داده و دانشجویان انقلابی دانشگاه‌های کشور را به حساسیت و دغدغه مندی دعوت نماید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،‌کانون‌های موسیقی از مسائل بسیار مهم امروز دانشگاه های کشور هستند.

 

با توجه به کارنامه سیاه این کانون‌ها در سال های گذشته، بازگشایی آنها ، آن هم به طریقه کنونی می‌تواند مسائل عدیده‌ای را در پی داشته باشد، خبرهای این روزها حاکی از تردید مسئولین بسیاری از دانشگاه ها در مورد بازگشایی این کانون‌ها است.

 

مستند کوتاه «ترویج ممنوع» روایت کوتاهی از فسادهای این کانون در دانشگاه علم و صنعت ایران است که توسط فعالین دانشجویی تهیه شده و در اختیار «خبرگزاری دانشجو» قرار گرفته است و قرینه‌های زیادی را کنار هم می‌چیند تا در مورد بازگشت آن دوران هشدار داده و دانشجویان انقلابی دانشگاه‌های کشور را به حساسیت و دغدغه مندی دعوت نماید.

 

پس از این روایات ، مستند به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد ترویج موسیقی در دانشگاه ها و اردوهای مختلط می‌پردازد.

 

لازم به ذکر است که این مستند به هیچ وجه یک مستند اغنایی نبوده و قرار نیست کسانی که به موسیقی علاقه مندند را از فساد های اطراف آن بازدارد، بلکه بیشتر مستندی خبری است که صحبت هایی از رهبر معظم انقلاب را که توسط دفتر ایشان انتشار رسمی داده نشده اند را به گوش دانشجویان برساند و آنها را نسبت به اجراهای موسیقی در دانشگاه ها حساس تر نماید.

 

 

دانلود

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۵
من این صحبت رهبری رو تا حالا نشنیده بودم، یعنی هر اردوی مختلطی چه علمی و چه غیر علمی از نظر آقا مردوده؟
15
4
ناشناس
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۲
ازنظراسلام بله
ناشناس
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
البته چون تبعات بعدی داره که اگه رفته باشید واقف هستید.....
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۷
خوب این که دانشجوها تو هر مراسمی موسیقی بزنن هم بالاخره ترویج داره، بقیه دانشجوها هم ممکنه بخوان که مثل همکلاسیشون آهنگ بزنن، واقعا باید یرا این وضع یه فکری کرد، به نظرم اینجوری به ناکجا آباد میریم!
23
6
ناشناس
۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۱
ینی ما با موسیقی به ناکجا آباد میریم؟ الان به نظر شما ما کجاییم؟ هنوز نرفتیم به ناکجا آباد؟ اینکه الان ناکجا آبادیم ما به خاطر موسیقی بوده؟
رضا مهری
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۶
فضیه دانشگاه ها (دانشگاه علم و صنعت) تبدیل به دانشگاه معاندین و بی دینان شده.
تنها ظرف یکسال وضعیت 180 درجه عوض شده.
من دانشجوی علم و صنعت هستم پارسال تا قبل از تغییر ریاست دانشگاه ، وضعیت خیلی خوب و نرمال بود ولی الان وضعیت حجاب و تخلفات سیاسی چندین برابر شده است.
36
9
علی
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۸
تربیت مدرس هم دقیقا همینجوری شده!
فدایی امام خامنه ایی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۲
با سلام
متاسفانه در دانشگاه ما (هنر اصفهان) نیر کانون موسیقی تاسیس شده و عضو نیز میپذیرد و در تمامی مراسم های دانشگاه بلااستثنا اعضای گروه برنامه موسیقی زنده اجرا می کنند. و در طی برنامه فوقع ما وقع...
19
5
سازنده مستند
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۳
با سلام، شما میتونید با ایمیلی که در آخر مستند ذکر کردیم تماس بگیرید و در مورد دانشگاه خودتون راهنمایی بگیرید، مثلا یکی از راه هاش پخش مستند در بین دانشجوهای انقلابی دانشگاهتون هست.
هادی معزی فر
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۳
سلام ممنون از زحماتتون- انشاالله عاقبت بخیر باشیم
این مستند رو چطور میتونم دانلود کنم؟
13
9
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۷
از طریق اینترنت
ناشناس
Germany
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
تربیت رقاص ورقاصه درراستای تدابیردولت تدبیروامید! خداوندان شاالله مردم رابیدارکند
41
10
ناشناس
۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۷
ینی هر کس موسیقی بزنه و این هنر رو داشته باشه رقاصه است؟؟؟؟ ینی شما موسیقیو انقد محدود میبینین؟ اصن راجع به موسیقی چیزی می دونین؟
صادق
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵
من که ساکت نیستم نسبت به این مسئله و خییلی هم ناراحتم و اشکال داره که دخترا آواز میخونن و مینوازند..!
42
4
دانشجوی علم و صنعت
Netherlands
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۱
واقعا تنها چیزی که مهم نیست خواسته ی خود دانشجو هاست. خیلی از دانشجو ها خواستار کانون موسیقی اند. ولی متاسفانه کوچک ترین اهمیتی ندارد
8
13
محمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۸
اقا چرا اینو پخش میکنید ؟حتما که نبایست همه مثل شما فکر کنند
خود حضرت آقا فرمودند هر حرفی که به نسبت داده میشه را قبول نکنید
من خودم علم و صنعتی ام و با شما مخالفم....
6
9
علم و صنعتی
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۱
خوشتیپ این صحبت رو که به آقا نسبت ندادن و نقل نکردن که! خود فیلم صحبت رو پخش کردن! هم صوت رهبری هست و هم فیلم، بعد هم این فیلم قبلا هم منتشر شده بود، فقط انتشار رسمی تو سایت رهبری نداره، اونم احتمالا به خاطر اسم بردن از افراد خاصه.
پرگ
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۸
کاش به جای اینکه نظرات واهی بدیم راجع به چیزی که نمی دونیم یه فکری واسه مشکلات دیگه ی دانشگاه می کردیم... مثلن وضع استادا! موسیقی یکی از زیباترین هنرهای دنیاس و همه حق دارن ازش لذت ببرن، خود آقا هم با این موضوع مخالف نیس، نمی دونم چرا انقد مشکلات ما توی این چیزا خلاصه میشه، همینه که مضع دانشگاهمونو مملکتمون اینه!
5
13
ناشناس
۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۸
نه ؛ به نظر من هر اشکالی که وجود داشته باشه باید بهش پرداخت و اصلاحش کرد // اصلا منطقی نیست که بگیم چون وضع استادا خوب نیست و مشکلات دیگه داریم، نباید به اشکالات تو زمینه موسیقی بپردازیم، به نظرم این فرافکنیه!
پرگ
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۰
آخه اصن الان کانون موسیقی ای وجود نداره!!! من نمی دونم قبلا چی بوده! ولی میشه الان با نظارت موسیقی رو هم وارد فضای دانشگاه کرد، چه اشکالی داره!
12
۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۶
چرا یه مشکل هست، شما فرمودید: "نظارت" بله اگر نظارت باشه درسته ولی دوتا مسئله هست: 1. مسئولین علم و صنعت کلا حوصله نظارت کردن و حواشی مربوط بهش رو ندارند، 2. آیین نامه کانون های فرهنگی آیین نامه ایه که در زمان آقای معین تصویب شده و خیلی شل و ول هست و نظارت درست و حسابی توش نیست! یعنی اگر هم بشه نهادی توی دانشگاه به موسیقی بپردازه، اون نهاد کانون های فرهنگی با اساسنامه کنونی نیستن، چون نظارت رو برنمیتابن، باید یه نهاد دیگه باشه و مسئولیت رو تماما قبول کنه و "اجازه نظارت رو هم داشته باشه."
دانشجوی علم و صنعتی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۶
هنوز کانون موسیقی نداریم هر برنامه میشه موسیقی زنده هم داره!!! انجمن علمی یکی از دانشکده ها (بماند که طبق قانون نمیتونن هر مراسمی اجرا کنن) هر برنامه ای داره اجرای موسیقی هم داره این اخرا اجرای اواز محلی مازندرانی هم بود!!! بدبختی از وقتی که مجری قانون خودش بی قانونی کنه.
9
10
حمیدرضا حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۷
به نظرمن این فیلم نمونه کامل افراط بود.درسته که خواندن بانوان ممنوعه اما دلیل نمیشه که دیگ هیچ موسیقی پخش نشه.از نظر من نباید افراطی برخورد کرد و البته تفریطی.ب جای جلوگیری از پخش موسیقی های عادی باید جلوی پخش فیلم هایی مثل فیلمی ک دردانشگاه رازی پخش شد رو گرفت یک فیلم علمی ولی بدون سانسور.و البته پخش اون برای همه.
8
13
;hk,k l,sdrd
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۵
من خودم از اعضای کانون موسیقی علم و صنعت بودم، انصافا گندش رو در آورده بودن تو بعضی مسائل، درسته یه جاهایی هم گیر الکی به کانون میدادن ولی خیلی جاها هم واقعا قوانین رو زیر چا گذاشتیم
12
6
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۰
به نظر من این مستند داره ما رو یک گام به سمت تفکر اصیل انقلاب اسلامی جلو میبره، شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی این داره میگه که موسیقی توی "دانشگاه ها" نباید ترویج داده بشه، دلیلش رو هم ذکر میکنه : چون دانشجو نمیره ببینه کدوم موسیقی خوب و درسته و کدوم بد و غلط، و در اکثر موارد میرن سراغ اون بد و غلط، و البته الان اگر یه کرسی آزاد اندیشی بگذارید که بپرسید از نظر اسلام ( و طبعا نظام اسلامی) چه موسیقی ای خوبه و چه موسیقی ای بد، >> احتمالا به نتیجه نمیرسید و هر کس برداشت خودش رو از اسلام میگه، و این چالش ایجاد میشه که واقعا چه موسیقی ای خوبه و کدومش بده؟ >> و این جا باید حوزه ها وارد بشن و استدلال کنن و بحث ارتباط حوزه و دانشگاه و ... این که گفتم این مستند داره ما رو به اون سمت میبره واسه اینه
8
8
ناشناس
۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۶
احادیث زیادی داریم بر اساس اینکه موسیقی حرام است. و نوع موسیقی ذکر نشده. پس لطفا فکر کنید که چرا یک موسیقی که در راستای نظام و یا موسیقی که برای یک فیلم ساخته میشود مشکلی ندارد؟ اگر مشکل دارد پس باید ریشه ای حل شود. نه به یک باره با فعالیتهای یک کانون یا هر نهاد دیگری برخورد شود
ناشناس
Germany
۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
شاید این ترویج موسیقی در ظاهر به نظر می رسد، در اصل و باطن همان ترمیم و گسترش سرمایه اجتماعی گروه های فشار فتنه 88 باشد که قرار است بزودی بعد از اتفاقاتی بکار آیند؟
7
7
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰
یه سوال از شماها دارم:(اول از همه باید بگم خودم ازون حزب اللهی های سفت و سختم)

نوازندگی خانمها چه فرقی میکنه با نوازندگی اقایون؟
الان من نمیفهمم دقیقا مشکلش کجاست؟ اگه بده پس اقا و خانم نداره . چرا گیر دادید که نوازنده مرد هست یا زن؟؟؟
اصلا مگه موسیقی اشکال داره؟
خب اگه دخترو پسر یه جا نباشن و آهنگ مورد دار زده نشه که طوری نمیشه. میشه یکی برام قشنگ توضیح بده:
16
7
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹
واقعا سوال منم همینه!
بی شناسنامه
۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳
اگه بده حامد زمانی هم نباید بخونه. گروه نبض هم همینطور و...

جواب بدید لطفا
م رضا
۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷
سلام. حضرت فاطمه برای این بانوی بزرگی است که حتی برای نابینا حجاب را حفظ کرد، برای این بانوی بزرگی است که از پشت پرده با مردمی از جنس دیگر خطابه گفت؛ عزیزان، حتی پیامبر موقع خنده قهقهه ای نداشت و تبسم همیشه بر لب های مبارک ایشان جاری بود. موسیقی به خودی خود بد نیست و بلکه ارزنده است اما نکته مهم قالب و چارچوبی است که قرار است موسیقی در آن ارائه شود. می توان بهترین موسیقی ها را در کالبدی تهی و نامرغوب ارائه کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار