کد خبر:۴۱۷۸۴۹
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ماسال:

مذاکرات هسته ای هیچ تأثیر مثبتی بر زندگی مردم نداشته است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ماسال گفت: مذاکرات هسته ای تا به الآن هیچ تأثیر مثبتی بر زندگی مردم نداشته است.

نگار علی نژاد در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در رشت، گفت:  عراقچی در جلسه غیر علنی مجلس گفت که ما با نظارت مشکل نداریم،  با سوء استفاده مشکل داریم و اجازه نمی‌دهیم که از مسائل سری و نظامی ما سر در بیاورند و درعین حال پروتکل الحاقی هم پذیرفتند، با توجه به این حرفها چطور ممکن است که نظارت صورت بگیرد اما سوءاستفاده ای در کار نباشد؟

 

وی با اشاره به اینکه وقتی مقام معظم رهبری در دانشگاه افسری می‌فرمایند که اجازه نمی‌دهیم از هیچ یک از مراکز نظامی هیچ بازرسی صورت بگیرد،گفت:  یعنی به طور مستتر در حرف های خود فرمودند که بروید بازرسی مدیریت شده انجام بدهید، رهبری در اکثر سخنرانی ها تاکید دارندکه توافق نباید به هر قیمتی انجام شود،  اما  عراقچی در همان جلسه اعلام می‌کند برای اینکه مذاکرات را پیش ببریم باید پروتکل الحاقی را می‌پذیرفتیم  و بدون پروتکل الحاقی هم توافقی در کار نخواهد بود.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ماسال گفت: اگر توافقی در کار نباشد مگر چه اتفاقی می افتد؟در این مدت ۳۶سال مگر توافقی با این شیطان بزرگ بود؟ مذاکره ای بود؟وین و ژنو وسوئیسی بود؟بازرسی مدیریت شده یعنی همراه تیم  بازرسی می‌روند و هرجایی که نخواستند، نمی‌گذارند ببینند؟ اینها یعنی چی ؟!


 علی نژادگفت: مشاور خودرویی وزیر صنعت و معدن گفت که  مهمترین تأثیر تفاهم لوزان بر بازار خودرو سازی این است که قیمت خودرو کاهش می‌یابد، شرکت های خارجی هم تمایل زیادی به وارد کردن محصولاتشان به ایران دارند،  اما شاهد آن هستیم ک هرروز با افزایش قیمت خودرو مواجه ایم و با توجه به این ضرری که از خودروی پژو به صنعت خودروسازی ما وارد شده است باید صنعت خودروسازی ما قوی تر ظاهر شود و به جای اینکه از قطعات چینی نامرغوب استفاده شود از محصولات داخلی استفاده کنند.

 

وی افزد: پول های بلوکه شده ای که حق ملت ماست همه آن دریافت نشد اما بهرحال مذاکرات هسته ای تا به الآن هیچ تأثیر مثبتی بر زندگی مردم نداشته است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ماسال گفت: اما با همه اینها در حالی که با تحریم در این زمینه مواجه بودیم،  اقداماتی برای کاهش وابستگی خود به بازارهای خارجی انجام شد که به خود اتکایی در این زمینه منجر شد و رهبری هم فرمودند که تحریم ها با مجاهدت در باب اقتصاد مقاومتی خنثی شود.


علی نژاد تصریح کرد: دولتی که در همه برهه های زمانی از حمایت ملت خود برخوردار بوده است این بی اعتمادی حقش نیست.

 

وی گفت: زمانی این مردم اعتماد خود را از دست می‌دهند که توافقی صورت بگیرد که در شأن کشور نباشد و ایرانی که همه کشورها به آن و مردمش جهت رشادتها و شجاعتهایش غبطه می‌خورند،  برود زیر بلیط یک کشور مستکبر!

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ماسال افزود: کشوری که به قول رهبری به جایی رسیده که دوستانش احترامش نمی‌کنند و دشمنانش از او نمی‌ترسند، همه عزت ما امروز از این است که در طول این همه سال هیچ ارتباطی با این دروغگوی بزرگ نداشتیم اما اگر حالا داریم،  قرار نیست اجازه دهیم در امور داخلی ما مداخله کنند ،قرار نیست اجازه دهیم از مراکز نظامی و غیرهسته ای و هسته ای هروقت اراده کنند بازدید کنند، اصلا قرار نیست به هر بهانه ای اعتماد آمریکایی ها را جلب کنند.

 

علی نژاد با بیان اینکه  رهبری همیشه تاکید داشتند که ما اصلا به اعتماد آمریکا احتیاجی نداریم! آنها مردمشان هم به دولتشان اعتماد ندارند گفت: .مذاکرات نتیجه می‌دهد اما چه نتیجه ای؟! مهم این است که  نتیجه باعث سرافکندگی کشور ایران و مردمش نشود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار