کد خبر:۴۲۴۹۰۷
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور ماسال:

صدور فرمان کشف حجاب زمینه وارد آمدن تهاجمات فرهنگی به ایران شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور ماسال گفت: صدور فرمان کشف حجاب زمینه وارد آمدن تهاجمات فرهنگی به ایران شد.

علی نژاد در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به سالروز گرامیداشت عفاف و حجاب بیان داشت: رضاه شاه و روشنفکران زمانش حجاب را مانع ترقی می دانستند و به بهانه آزادی خواهی، متمدن شدن افراد جامعه و برای مدرن سازی جامعه سیاست مذهب زدایی را در پیش گرفت و با صدور فرمان کشف حجاب زمینه وارد آمدن تهاجمات فرهنگی در ایران بیشتر شد.

 

وی گفت:  هدف از برداشتن حجاب و آزادی بی حد وحصر در این مقوله همان باب برهنگی است که در غرب رونق گرفته  و برای ورود این عرصه به کشورها تهاجمات خود را مخصوصا به سوی کشورهای اسلامی سرریز کرده است که مهمترین پیامد آن از بین رفتن ارزش های اخلاقی بود که توسط آن رضاه شاه می‌توانست به مزدوری خود برای آمریکا وانگلیس ادامه و جامعه را به سمت لیبرالیسم شدن سوق دهد که آثارش مداوم است و به راحتی از بین نمی‌رود و برای اینکه بتواند ارتباط خود را با غرب ارتقا ببخشد و جامعه را همانند جامعه غرب تبدیل کند تا راحت تر به امیال شنیع خود برسد،  این فرمان را صادر کرد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ماسال تصریح کرد: تهاجم فرهنگی با ورود به عرصه فرهنگ و بازی با افکار و عقاید باعث تزلزل شخصیتی می‌شود و انسان را به فساد می‌کشاند.  او در حکومت همتایان غربی خود شاهد بود که بی بند و باری افراد جامعه و مقید نبودن به مسائل دینی و شرعی باعث شده تا هرکس به  فکرخود باشد آنقدر درگیر فساد  و فحشا شوند که مجالی برای نقد حکومت نداشته باشند.

 

علی نژاد گفت: او با این رویکرد می‌دانست که اگر ایران به یک جامعه اسلامی تبدیل شود که پایبند به موازین شرعی باشد، نمی‌تواند دولت فاسدی را مشروع  بداند و بر دستوراتش گردن نهد و این باعث نگرانی رضا شاه می‌شد تا درصدد برآید که نظام را به سمتی سوق دهد که دینی و اسلامی نباشد.

 

وی گفت: رضاشاه می‌دانست حجاب و پایبندی به دین وشرع باعث می‌شود این جبهه در کشور قدرتمند ظاهرشود که دیگر جایی برای او نمی‌ماند.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ماسال افزود: مسلما اشتراکاتی وجود دارد و آن اینکه با این کار قصد ایجاد تزلزل در نظام دینی و سیاسی کشور را داشتند و رضا شاه با آگاهی این کار را انجام می‌داد و نکته ای که حائز اهمیت است این است که مسئولان خواسته یا ناخواسته مورد تهاجم فرهنگی شدید قرارگرفته اند که باعث شده در یک سنگر فرهنگی اینگونه همقدم با دشمنان این نظام و اسلام شوند.

 

علی نژاد گفت: این اولین بار نیست که عده ای دختر محجبه که نشان فاطمه زهرا (س) را برسر دارند به علت تقلب مورد هتک حرمت قرارمی‌گیرند، آنقدر نفوذ تهاجمات زیاد شده است که هرجا را بنگریم از این دست موضوعات شاهد هستیم.

 

وی افزود: به هرحال دشمنان هیچگاه بیکار ننشسته اند وهنوز هم بعد از سالیان مدید درصدد براندازی این نظام اسلامی هستند تا جایی که مشاهده می‌کنیم این رسوخ در بین مسئولین بیشتر دیده می‌شود.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ماسال افزود: اگر دانشجویی یا یک فرد عادی مرتکب این اشتباه شود شاید بتوان برای آن دلیلی آورد اما وقتی از مسؤلان این رفتار را ببینیم چه باید بگوییم؟  با اینگونه رفتار مصونیت داشتن حجاب را زیر سئوال می‌برند.

 

علی نژاد گفت: متاسفانه هرچه بیشتر پیش می‌رویم حجاب را در این جامعه درجایگاه مناسبی نمی‌بینیم. دیگر چادر به عنوان زینت برتر مورد استفاده قرار نمی‌گیرد بلکه هرچقدر که از این موضوع دورتر می‌شوند و به تقلید از غرب می‌پرداختند فرهیخته می‌شدند، دیگر حجاب مصونیت محسوب نمی‌شود و محدودیت بیان می‌شود و هرچه از مدل های اروپایی پیروی کنند تصور می‌کنند از ارزش بیشتری برخوردار است و همه این تصورات ناشی از تزریق افکار نامناسب غرب است که آنچنان برای این موضوع کارمی‌کنند و هزینه می‌‌کنند تا نتیجه بگیرد و مشهود است که کم کم به هدف خود نزدیک می‌شود .

 

وی افزود: درمقابل کارهایی که غرب انجام می‌دهد در این حوزه چه کارفرهنگی برای مقابله با این موضوع صورت گرفته است؟ حجاب و پوشش مناسب مسئله ای است که هرچقدر به آن رسیدگی شود و کشور در این حوزه با قدرت بیشتری ظاهر شود،  پایه های دینی خود را تقویت کرده است، فساد وفحشا هم به مراتب کمتر می‌شود.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ماسال گفت:اگر این همه مسایل مختلف در غرب وجود دارد و اگر زن به عنوان یک ابزار مورد استفاده قرار می‌گیرد، فقط بخاطر عرضه خود در مجامع مختلف است؛ اما اسلام به حجاب به عنوان مصونیت برای یک زن اشاره دارد که باعث می‌شود نگاه های حرام و افکار شیطانی را از خود دفع کند و دارای مرتبه و ارزشی باشد.

 

علی نژاد بیان داشت: در این بین چه کارهایی از طرف مسولین کشور انجام گرفته است؟ مگر با یک نمایشگاه عفاف و حجاب سالی یک بار می‌شود فرهنگ سازی کرد؟ با این هجمه دشمن می‌توان مقابله کرد؟ مسلما باید کاربشود، اما موضوع مورد مهم این است که در دانشگاه ها تا چه اندازه به این مسئله پرداخته ‌می‌شود؟!

 

وی گفت: متاسفانه فقط بعضی از تشکل ها در دانشگاه ها در این زمینه فعالیت می‌کنند؛ اما مسئولان دانشگاه به جای اینکه پیشقدم شوند در این زمینه راه را برای دیگران هم مسدود می‌کنند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ماسال گفت: متاسفانه درمورد این موضوع فرهنگی بسیار مهم که قرآن چندین بار به آن اشاره کرده است، شاهد کار بنیادین نیستیم. درصورتی که تأثیرپذیری از مسئولین دانشگاه به عنوان الگو بسیار زیاد است می‌یبینیم که بعضی از بانوان مسئول در دانشگاه  حتی پوشش مناسب خود را رعایت نمی‌کنند و حتی تدبیری برای مقابله با دانشجویان بدحجاب نمی اندیشند.

 

علی نژاد خاطرنشان کرد:  این برنامه نداشتن برای این موضوع از طرف دانشگاه باعث می‌شود که یک دانشجو که از ترم اول که با پوشش مناسب وارد دانشگاه  می‌شود تا ترم آخر به یک مدل شبیه مدلهای غربی تبدیل می‌شود و این نشان دهنده ضعف در دانشگاههای ماست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار