جامعه ایران تا نقطه مطلوب در زمینه حجاب خیلی فاصله دارد/ در مسئله حجاب و عفاف باید بازخوانی مجدد صورت بگیرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۴۹۹۴
نیری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

جامعه ایران تا نقطه مطلوب در زمینه حجاب خیلی فاصله دارد/ در مسئله حجاب و عفاف باید بازخوانی مجدد صورت بگیرد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شیراز گفت: تهاجم فرهنگی و گسترش سبک زندگی غربی و توجه نکردن به مسئله حجاب باعث شده است تا از نقطه مطلوب فاصله بگیریم.

جواد نیری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، پیرامون مسئله حجاب و عفاف در دانشگاه شیراز گفت: هرچند حجاب و عفاف در دانشگاه شیراز به وضع ایده آل نرسیده است، اما مطلوب است.


وی با بیان اینکه دانشگاه در زمینه حجاب با دو رویکرد عمل کرده است، خاطرنشان کرد: رویکرد اول که یک رویکرد احساسی است در قالب آموزش و برگزاری کلاس انجام می‌شود، به طوری که همه دانشجویان موظف هستند در این کلاس‌ها شرکت کنند.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شیراز در ادامه گفت: رویکرد دوم در زمینه حجاب در قالب ثبت آیین نامه‌های پوششی است و چنان چه افراد از این آیین نامه پیروی نکنند در مرحله اول به آن‌ها تذکر داده می‌شود و در صورت عدم توجه با لحن تند تر با آن‌ها برخورد می‌شود و یا به کمیته انضباطی معرفی می‌شوند.


وی با اشاره به اینکه حجاب وعفاف یک تاثیر اجتماعی هم دارد، افزود: مسئله حجاب وعفاف برای کمیته انضباطی بسیار اهمیت دارد.


نیری با بیان اینکه جامعه ما تا نقطه مطلوب در زمینه حجاب خیلی فاصله دارد، خاطر نشان کرد: تهاجم فرهنگی و گسترش سبک زندگی غربی و توجه نکردن به مسئله حجاب باعث شده است تا از نقطه مطلوب فاصله بگیریم.


وی با اشاره به اینکه مسئله حجاب به صورت نا مطلوب در جامعه مطرح شده است، بیان داشت: باید در زمینه حجاب و عفاف، بازخوانی دوباره صورت بگیرد و اطلاعات و آگاهی درست در این زمینه در اختیار مردم قرار داده شود.

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار