به گزارش خبرنگار «خبرگزای دانشجو» از مشهد، حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت در مراسم یادواره بیست و هشتمین عروج سید محمد تقی رضوی، فرمانده پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد سازندگی قرارگاه مهندسی در مشهد در ابتدا از سالگرد شهید رضوی به عنوان بهانه ای برای جمع شدن همرزمان خودش در دفاع مقدس، یاد کرد و با اشاره به برخی از شهدای جهاد سازندگی از جمله شهید ساجدی، شهید حاتمی، شهید نوری و شهید رضوی، گفت: از ۳۵ سال پیش با شهید رضوی آشنا شدم؛ ولی این اولین بار است که در پشت تریبون درباره آن شهید والا مقام صحبت میکنم.
وی افزود: رضوی از اعضای شورای جهاد سازندگی تربت حیدریه بود که با شروع جنگ، امیریان که وی هم از اعضای جهاد تربت حیدریه بود را ما فرستادیم به ماموریتی در جهت گرفتن امکانات از بهمن شیر و اطراف اروند که مربوط به شرکت های اروپایی برای جهاد خراسان و اولین کسی که به بنده خبر جنگ را داد، امیریان بودند.
وزیر بهداشت در ادامه خاطره خود گفت: قرار بود جاده ای دیگر به نام شهید شهشهانی احداث شود که من به همراه شهیدان طرحچی و رضوی برای شناسایی آن جاده رفتیم و به تدریج شهید رضوی در جنگ و جبهه ها رشد کرد، از مسئولیت های وی میتوان به پشتیبانی جهاد خراسان، مسئولیت ستاد کربلا و معاونت در قرارگاه خاتم الانبیا اشاره کرد و این شهید سرانجام در سال 66 به شهادت رسید.
همرزم شهید رضوی گفت: شهید رضوی انسانی مخلص، بی ریا و کم صحبتی بود که نزدیک هفت سال هم در جبهههای حق علیه باطل حضور داشت و وفادار به اسلام و انقلاب بود. امیدواریم که همه ما بتوانیم در مسیر و آرمان های آن شهیدان والا مقام حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه مشکل ما مشکل اخلاق است، بیان داشت: متاسفانه بد اخلاقیها اجازه نداد که ما کارامدی نظام اسلامی را به مردممان و دنیا معرفی کنیم. خودخواهی، خود بزرگ بینی، برای خود خواستن، گمان بد داشتن و امثال اینها باعث شده است که هرکدام در یک مسیر مجزا حرکت کنیم؛ در صورتی که امام بارها خطر تفرقه، گروه گرایی و سیاست بازی ها را گوشزد کردند.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: قرار بود که حول محور ولایت فقیه دست به دست هم کشور را بسازیم و آباد کنیم؛ اما متاسفانه امروز حاشیه نشینی افزایش یافته است، در همین شهر مقدس مشهد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر حاشیه نشین داریم. درست است که خشکسالی دامن گیر کشور شد؛ اما میشد مدیریت بهتر کرد. برخی از اینها به دلیل کمبود شغل و بیکاری، اعتیاد و گرفتاری های مختلف روانه حاشیه شهر شدند.
وزیر بهداشت گفت: البته ما هم در این موضوع مقصر هستیم در زمانی که جهاد کشاورزی را به وزارت تبدیل کردیم و دولتی ها غالب شدند و جهاد کشاورزی به وزارت خانه تبدیل شد، البته در آن موقع مجلس و دولت هم بی تاثیر نبودند و معتقد بودند که نهادهای انقلابی مزاحم هستند و یکی را در دیگری ادغام کردند و امروز انقلابی های موثر دیروز کارمندهای بازنشسته هستند.
همرزم شهید رضوی با توجه به ناامیدی در جامعه ادامه داد: در هر حال ما اگر بخواهیم مشکلات مردم را حل کنیم باید به اخلاق برگردیم، متاسفانه امروز تابلوهای زیبا و مقدس دستمان هستند؛ اما چیزی جز خودخواهی، مایوس کردن پشت آنها نیست. متاسفانه امروز از قشرها و عقاید مختلف پیام ناامیدی و یاس می آید، در صورتی که تنها چیزی که توانست انقلاب اسلامی را پایدار نگه دارد؛ چیزی جز اخلاص و امید به مردم نبود؛ وعده الهی را باید باور داشته باشیم همانطور که شهید رضوی باور داشت و در خط مقدم جبهه ها زحمت می کشید.
وی گفت: باور خدا در زبان ما جاریست و بارها در روز تکرار میکنیم؛ اما واقعیت این است که به خودمان بیشتر متکی هستیم تا به نصرت الهی. باید قبول کرد که این شهدا و خانواده های آنان در مقابل حضرت باری تعالی بسیار با ارزش هستند.
وزیر بهداشت ادامه داد: باید باور کنیم که خداوند با این انقلاب هست و اگر رهبری را باور داشته باشیم حتما در کنارش اتحاد هم هست و مشخصا قدم های بزرگتری خواهیم برداشت که شاید اولینش عبور از خودمان باشد ما اگر نتوانیم از خودمان بگذریم مطمئنا نمیتوانیم کشور را بسازیم به محرومین خدمت کنیم. در کشور مناطقی هستند که بسیار محرومند و ما باید نگاهمان به حل مشکلات مردم باشد چرا که یک بخش عمده انقلاب ارتقای معیشت مردم بود. همه باید ضمن اخلاص از هیچ تلاش برای رفع مشکلات فروگذار نکنند و حتما شهدا هم چیزی جز این انتظار ندارند.
قاضی زاده هاشمی بیان داشت: اگر به وصیتنامه شهید رضوی مراجعه کنید بعد از اینکه از وحدت پیرامون ولایت فقیه صحبت میکند، در توصیه ای میگوید که به این مظلومان و محرومان برسید و امروز هم وظیفه اصلی ما این است.
وی در ادامه با اشاره به تهدید های ایران اسلامی گفت: باید تلاش کنیم که همتمان واحد باشد و بیشتر از اینکه به همدیگر بد گمان باشیم دشمن را ببینیم. باید همه با هم علیه دشمن باشیم نه اینکه با عملکردمان باعث دلسردی و ناامیدی مردم شویم.