به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محسن رضایی صبح امروز در اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی که در دانشگاه پیام نور برگزار شد با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی با ارائه یک الگوی سیاسی جدید مبارزه با قدرت های بین المللی در صحنه اندیشه و عمل به مبارزه پرداخت گفت: این الگو هم در صحنه اندیشه و هم در عمل و در سر چهار راه قدرت که مرز قدرت های جهانی است و هم تلاقی می کرد واقع شد.
وی با اشاره به اینکه تا قبل از انقلاب پنج قدرت بزرگ دنیا شورای امنیت را اداره می کرد اما در نهایت دو قدرت بزرگ قدرت نمایی کرد گفت: انقلاب اسلامی در حالی به وجود آمد که این قدرت بزرگ در حال تعامل با هم بودند و انقلاب این دو قدرت را به چالش کشید.
رضایی در تشریح تاثیر انقلاب اسلامی در بعد عمل و نظر گفت: انقلاب اسلامی فلسطین را احیا کرد حتی در داخل فلسطین و شعارهای آنها تغییر ایجاد کرد. حادثه لبنان، بیداری اسلامی از جمله تاثیر موج سیاسی انقلاب اسلامی در جهان بود و اوج این تاثیرگذاری دفاع مقدس بود که کل دنیا در آن مقابل ایران بودند و ایران توانست دو قدرت بزرگ را به زانو بزند.
رضایی در مورد بعد نظری موج سیاسی انقلاب گفت: انقلاب اسلامی مردم و دین را کنار هم قرار داد در حالی که پیش از این دین در ادبیات سیاسی دنیا پدیده ای مقابل مردم تلقی می شد همچنین انقلاب آزادی و عدالت را در کنار هم قرار داد و همه دیدند که در نظام اسلامی تمام مسئولان و حاکمان در انتخابات شرکت می کنند و حتی خود رهبر هم غیر مستقیم از سوی مردم انتخاب می شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه موج سیاسی اسلام در 80 درصد منطقه پیش رفته است تاکید کرد: این در حالی است که موج غیرسیاسی انقلاب اسلامی هنوز آغاز نشده و در جامعه عمومیت پیدا نکرده است.
رضایی رهنمودهای رهبر انقلاب در زمینه موج غیرسیاسی انقلاب اسلامی را زیربنای این موج دانست و گفت: ما نتوانسته ایم در جنبه های مختلف این موج که عبارتست از اقتصاد، فرهنگ، معماری، هنر و حتی بروکراسی اداری به توفیق کامل دست پیدا کنیم.
وی در پایان تاکید کرد: شاید بتوان گفت تاثیر موج دوم انقلاب بیشتر از موج اول است.